Padlet – універсальна онлайн-дошка

Padlet – універсальна онлайн-дошка

Знайомство зі студентами завжди хвилююча мить. Так відбувається кожного разу. Нам завжди хочеться вибудувати стосунки, що тримаються на взаємній симпатії, довірі та взаємоповазі. Йдучи на перше заняття ми задумуємся над тим, як стимулювати інтерес до вивчення дисципліни та краще організувати студентів до навчання; як зробити так, щоб  кожен із студентів уважно сприймав інформацію, виконував усі завдання.

Щоб зменшити тривогу та налагодити контакт із студентами, важливо на першому занятті розповісти про себе та познайомитися зі студентами, розповісти про дисципліну та основні очікування, правила та вимоги.

Одним із способів знайомства зі студентами в онлайн режимі може стати Padlet. Padlet – це універсальна онлайн-дошка (онлайн-стіна), на якій можна розмістити будь-яку інформацію. Вона може бути використана для проектної роботи, групової взаємодії, індивідуальних завдань чи як інструмент збору інформації від всіх учасників процесу в одному місці. (детальніше про цей інструмент читайте за посиланням)

Зі студентами першого курсу ОП «Міжнародна інформація та журналістика» цей інструмент ми використали для того, щоб познайомитися один з одним. В такий спосіб кожен з учасників надав коротку інформацію про себе: освіту,  захоплення, мрії, про свої переваги.

Додаткові параметри дозволяють копіювати дошку, запрошувати інших учасників до співпраці, поширювати, експортувати та роздруковувати дошку, тощо.

І ось що у нас вийшло.


Слюсаренко Катерина,
Директор Інституту управління та бізнес освіти

04.02.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©