Вебінар від Британської Ради «EdTech у вищій освіті – практичні поради»

Вебінар від Британської Ради «EdTech у вищій освіті – практичні поради»

Британська Рада продовжує проведення серії вебінарів «Сучасні підходи до викладання», що відбуваються в рамках Програми вдосконалення викладання. Запрошуємо вас приєднатися до чергової сесії «EdTech у вищій освіті – практичні поради», яка відбудеться 17 лютого о 15:00.

Сучасна освіта вимагає сучасних підходів до викладання, де значне місце займають технології. Як саме цифрові технології та інструменти пов’язані із викладанням та педагогікою? Як зробити навчання студентів цікавим та інтерактивним і водночас ефективним? Які корисні ресурси та застосунки мають бути збереженими у браузері кожного сучасного викладача?

Під час вебінару спікери поділяться власним досвідом використання цифрових інструментів для викладання. Доктор Джон Коллік розповість про навички студентів та викладачів, які необхідні в умовах швидких змін та трансформації освіти в наслідок пандемії Covid, і місце технологій в освітньому процесі. Ми отримаємо практичні поради та дізнаємося про програми, з якими працюють викладачі кількох університетів України. Спікери розкажуть про практичні переваги використання тих чи інших програм для викладання своїх дисциплін.

Спікери та теми виступів:

  • Студенти і викладачі майбутнього: навички у світі, що змінюється – Джон Коллік, доктор, керівник відділу стратегічного планування у сфері освіти, Promethean
  • Сучасні технології у викладанні: порятунок чи випробування викладача? – Ксенія Тюхменьова, начальник відділу міжнародних проектів НТУ "Дніпровська політехніка"
  • Викладання математики як мистецтво – Анастасія Яковенко, старший викладач кафедри математики і фізики Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького

Реєструйтеся за посиланням.

До зустрічі на вебінарі!

01.02.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©