Конкурс бізнес-ідей «КРОК ДО УСПІХУ-2022» стартував!

Конкурс бізнес-ідей «КРОК ДО УСПІХУ-2022» стартував!

В рамках підготовки до V International Scientific Congress SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2022, за ініціативи Навчально-наукового економічного інституту, доцентом кафедри економіки та підприємництва Радько Вікторією 25.01.2022 р. було проведено тренінг «Бізнес-ідея: крок за кроком 2.0» для студентів 1-2 курсів спеціальності «Економіка» Фахового коледжу «Політехніка» ДУЕТ, в ході якого розповіла про сучасні  тренди в сфері інноваційного підприємництва та стартапів, про джерела та способи генерації успішних бізнес-ідей. Особливий інтерес та жваву дискусію у студентів викликали наведені спікером кейси відомих українських та зарубіжних успішних стартапів.

 Слід сказати, що студенти коледжу вже мають успішний досвід участі в Конкурсі бізнес-ідей, який проходив минулого року рамках  ІV International Scientific Congress SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2021, про що розповіла студентка 2 курсу Жадан Анна.

Зустріч з гостями відбулась за участі директора Навчально-наукового економічного інституту Дутчака Руслана і завідувачки кафедри економіки та підприємництва Мацюри Світлани. 

Директор ННЕІ розповів студентам коледжу про Університет, зокрема про історію навчального закладу та його сьогодення, про умови вступу 2022, про можливості паралельного навчання та  академічну мобільність, про яскраве й насичене дозвілля та можливості реалізувати себе як у навчанні, так і в культурному житті.

 В свою чергу завідувачка кафедри економіки та підприємництва Мацюра Світлана ознайомила студентів із спеціальностями кафедри для подальшого вибору професії.

Наприкінці зустрічі було запрошено активних студентів коледжу до участі у Конкурсі бізнес-ідей «Крок до успіху-2022».

Сподіваємось на активну співпрацю і з нетерпінням чекаємо на зустріч в ДУЕТ!

27.01.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©