Програма вебінарів від компанії Clarivate у січні 2022 року

Програма вебінарів від компанії Clarivate у січні 2022 року

З 20 по 27 січня 2022 року буде проведено вебінари українською мовою, підготовлені компанією Clarivate для українських вчених, під час яких розглядатимуться питання використання можливостей платформи Web of Science та аналітичного інструмента InCites. Всі заходи проводяться на платформі Webex, тривалість кожного – одна година. Нагадуємо, що Webex не працює з Windows ХР й чутлива до версії браузера. Учасники, які зареєструються та прослухають не менше 90% основного часу вебінару, зможуть отримати електронні сертифікати про участь.

20 січня 2022 року, 16:15–17:15 год. (за київським часом)

Тема: Аналіз грантової підтримки та ефективності співпраці в Web of Science та InCites (повтор вебінару, який відбувся 13 січня)

Тези: Наукові дослідження часто вимагають значних коштів. Грантова підтримка та співпраця із знаними лабораторіями світу дозволить виконувати дослідження на більш високому рівні і швидше отримувати результати. На вебінарі буде розглянуто питання як знайти і проаналізувати здобутки інших установ, визначити лідерів та знайти їхні контакти, як проаналізувати результати співпраці своєї організації з іншими установами, як проаналізувати джерела фінансування досліджень, визначити теми, які отримали грантову підтримку.

Реєстрація: bit.ly/3I0F4Cm

26 січня 16:15–17:15 год. (за київським часом)

Тема: Можливості референс-менеджера EndNote для роботи з бібліографією.

Тези: В ході вебінару йтиметься про референс-менеджер EndNote і як з ним працювати, зокрема розглядатимуться питання:

- створення аккаунту, наповнення бібліотеки через імпорт записів з Web of Science, сайтів журналів, онлайн бібліотек, Google Scholar, додавання записів вручну;

- створення та впорядкування каталогу, спільний доступ до даних, їх використання у науковій роботі (для створення звітів) та в освітньому процесі;

- (пере)оформлення статті за форматом обраного видання за допомогою Cite While You Write™. Робота з рукописом додавання/видалення посилань, правки, версія для подання у видання.

Реєстрація: bit.ly/3FzXRCS

27 січня 16:15–17:15 год. (за київським часом)

Тема: Оновлена платформа Web of Science: швидше, зручніше, ефективніше.

Тези: Якщо ви розпочинаєте знайомство з Web of Science або бажаєте дізнатися про всі зміни що відбулися у новому інтерфейсі – запрошуємо на онлайн демонстрацію де відпрацюємо алгоритм ефективної роботи у новому інтерфейсі Web of Science, визначимо що і як індексується на платформі і які можливості відкриває науковцям база даних. Буде розглянуто можливості кабінету користувача, алгоритм пошуку робіт за вказаною темою, які можуть бути помилки і як їх уникнути, аналізуватимуться результати, розподіл документів за роками, цитування, h-індекс, чим корисний аналіз цитування, що таке пов’язані записи, які установи є лідерами в даній галузі, як зв’язатися з науковцями таких установ, в яких виданнях варто публікувати результати, які є можливості безкоштовної публікації.

Реєстрація: bit.ly/3fq2nJB

20.01.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©