Журналісти Економічного про талант-шоу «Аллоха»!

Журналісти Економічного про талант-шоу «Аллоха»!

Неначе "Новорічний вогник", саме так відбувся гала-концерт конкурсу "Алло, ми шукаємо таланти"!   Вибухово,святково та радісно. Фіналісти мали змогу ще раз проявити свій талант та виступити вже перед глядачами. Панувала дружня атмосфера, але все-таки це конкурс, тому журі уважно слідкували та зробили свій вибір.

З радістю поділилася враженнями від події, фіналістка та призерка конкурсу, Єкатерина Заяц: " Це була дуже захоплююча та кльова атмосфера. Усі, хто брали участь, були вже переможцями, а коли звучало чиєсь прізвище, всі аплодували, наче собі. Декілька разів звучало і моє прізвище та ім’я, я раділа, наче дитина."

А переможницею конкурсу "Алло, ми шукаємо таланти" стала Анастасія Гайбура, студентка Криворізького фахового коледжу.  Дівчина неймовірно чутливо розповіла вірш. Вражені були усі присутні, тому ніхто не  залишився  байдужим.

Анастасія не  може приховати свою радість та здивування:"Аллоха - це щось нове для мене! Коли мені тільки повідомили про те, що я можу взяти участь, без сумління погодилася, тому що хотілось спробувати себе в чомусь новому та цікавому. І як виявилось, не дарма!) Якщо чесно, я навіть не претендувала на призові місця, не говорячи вже про перемогу. Буду впевнена тоді і зараз, що є талановитіші та кращі за мене. Дуже хвилювалась перед результатами, та воно було того варте. Мені це дало невеличку віру в те, що може колись я буду на сцені театру! Дякую за таку можливість пізнати трішки більше свій талант та показати його іншим!!!"

Аллоха не лише відкриває таланти, а й поєднує наші сердця. Ми впевнені, що завдяки їй зміниться ще не одне життя!!

Більше фото за посиланням


Надія Торгунакова, голова РСС ННЕІ.

18.01.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©