Вебінари від компанії Clarivate

Вебінари від компанії Clarivate

В 2022 році компанія Clarivate, завдяки МОН України через Державну науково-технічну бібліотеку України продовжує надавати науковцям НДІ та ВНЗ України доступ до найкращої літератури, що проіндексована у Web of Science.

З 2022 року продовжується серія вебінарів "Clarivate науковцям", а саме, кожного другого четверга місяця (в січні на третьому тижні) о 16:15–17:15. Під час вебінарів будемо отримувати та шліфувати навички роботи з науковою літературою, обирати джерела для аналізу тем дослідження, розберемо основи наукометрії, вплив відкритого доступу, визначимо як відібрати партнерів для співпраці, гранти для роботи, видання для публікацій, чи можлива безкоштовна публікація, як не потрапити до хижацьких видань, як оформлювати публікації без помилок, як презентувати власні здобутки науковій спільноті, як ефективно використовувати спектр ресурсів Clarivate для наукової роботи та її аналізу. Слухачі, які були присутні більше 90 % основного часу вебінару, протягом трьох робочих днів отримують сертифікат учасника.

Перший вебінар 13 січня 2022 16:15–17:15

Тема: Аналіз грантової підтримки та ефективності співпраці в Web of Science та InCites

Тези: Наукові дослідження часто вимагають значних коштів. Грантова підтримка та співпраця з знаними лабораторіями світу буде на часі та дозволить і виконувати дослідження на більш високому рівні і швидше отримувати результати. На вебінарі з’ясуємо як знайти і проаналізувати здобутки інших установ, визначити лідерів та знайти їхні контакти. Проаналізувати співпраці своєї організації, з якими установами і чому вони більш ефективні. Визначити фонди, що фінансували аналогічні дослідження, які теми підтримувалися певною грантовою агенцією, у кого зі співвітчизників були такі гранти та, як завжди, відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація: https://bit.ly/3pHtRQZ

В січні під час вебінару буде оголошено вікторину, серед учасників що правильно дадуть відповіді на питання Random визначить володаря сувенірів.

12.01.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©