Наші вітання з Різдвом та Новим Роком!

Наші вітання з Різдвом та Новим Роком!

Дорогі друзі!

Старий рік відраховує свої останні дні… Новий рік вже стукає у двері... І хоча це звичайне астрономічне явище, проте, є у ньому щось надприродне. Це купа подій, які ми разом з вами прожили протягом року старого, і які вже стали історією. Історією нашого спільного успіху!

З кожним роком ми стаємо дорослішими, мудрішими, більш досконалими та досвідченими. Завдяки нашим проектам ми перетворилися на якісно новий заклад вищої освіти. Кожного дня ми оновлюємося, як зсередини, так і ззовні. Ми стаємо більш далекоглядними, починаємо бачити перспективи і допомагаємо знайти ці перспективи нашим студентам.

У році, що минає, в нас з’явилися нові друзі, партнери, однодумці. Разом з ними ми об’єднуємо усіх, хто хоче впевнено дивитись у майбутнє. Ми знаходимо нові цінності, нові сенси у буденному житті і ніколи не перестаємо вірити в дива. Ми - мрійники, але ми й реалісти. Це допомагає бути затятими оптимістами. 

Сьогодні ми дивимося у рік прийдешній з надією, а року минулому завдячуємо за безцінний досвід, без якого не мали б майбутнього.

У переддень новорічних та різдвяних свят бажаємо усім, хто причетний до ДУЕТ, усім, хто ніколи про нього не чув, усім-усім!!! Будьте щасливими і заможними, мрійте без меж, вражайте цей світ! Робіть його кращим! І, звичайно ж , будьте здоровими!) 

Наші вітання з Різдвом та Новим Роком!


Щиро ваш - ДУЕТ!

30.12.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©