Захист магістрів спеціальностей 073 Менеджмент та 075 Маркетинг

Захист магістрів спеціальностей 073 Менеджмент та 075 Маркетинг

Успішний захист кваліфікаційних робіт магістра здобувачами вищої освіти спеціальностей 073 Менеджмент та 075 Маркетинг

23 грудня 2021 року відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів спеціальностей Менеджмент та Маркетинг. Комісія вела захист з IT-HUB, зовнішні експерти та здобувачі вищої освіти були присутні он-лайн. На початку захисту здобувачів привітала зовнішній експерт, Харченко Надія Миколаївна, яка побажала здоров’я і творчих успіхів магістрам.

Здобувачі представили цікаві та змістовні доповіді щодо проведених досліджень, зокрема, з питань маркетингової діяльності промислових підприємств, управління цифровізацією діяльності суб’єктів господарювання, стратегічного управління, впливу COVID-19 на різні сфери діяльності вітчизняних компаній, фінансового управління в банках і страхових компаніях в кризових умовах, удосконалення управління мотивацією на підприємстві. Значний інтерес у членів комісії виявили дослідження присвячені бренд-стратегіям компаній в умовах діджиталізації та формування маркетингової стратегії просування інноваційних продуктів на ринку G2C. А проблематика управління корпоративною культурою підприємства викликала цікаву дискусію. Усі доповіді супроводжувалися гарними та змістовними презентаціями.

Кафедра управління бізнесом щиро вітає випускників спеціальностей Менеджмент та Маркетинг та бажає міцного здоров’я, творчої енергії, втілення в життя усіх мрій! Не зупиняйтеся на досягнутому! Мрійте. Прагніть. Досягайте!

23.12.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©