Захист магістрів спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування

Захист магістрів спеціальності 072  Фінанси, банківська справа та страхування

23 грудня 2021 року відбувся захист магістерських дипломних робіт спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування. За вимогою часу – у дистанційному форматі.

На початку захисту голова комісії Марина САДОВЕНКО побажала успіху студентам та нагадала про дотримання регламенту.

Цього року на денній формі навчання успішно завершили навчання за магістерською програмою “Управління корпоративними фінансами” чотири студента. Студентка магістратури Анна Закаблук завершила навчання із відзнакою. Далі її враження від навчання в Університеті.

Анна ЗАКАБЛУК, випускниця магістратури: Ми дуже задоволені, що обрали саме спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» та наш університет. Дисципліни були дуже цікавими та дали нам досить змістовні знання, які ми вже втілюємо в життя на своїй роботі по спеціальності. Це все завдяки висококваліфікованим викладачам, які підносили нам завжди дуже актуальну інформацію зі світу фінансів, адже сучасні фінанси – це напрямок, який змінюється досить стрімко.

Дякуємо університету за час проведений в його стінах та за нових друзів!

Лариса МАЛЬЦЕВА - зовнішній експерт, начальник відділу контролінгу ПрАТ «Інгулецький ГЗК» відмітила загальний високий рівень магістерських робіт, якість виконаних презентації та впевнені доповіді випускників на захисті.

Кафедра фінансів, банківської справи та страхування вітає студентів магістратури із успішним захистом дипломних робіт, зичить професійних успіхів та доброї вдачі на життєвому шляху.

23.12.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©