Управління сімейними фінансами – це складно чи просто?

Управління сімейними фінансами – це складно чи просто?

Як правильно розпоряджатись власними коштами? А якщо є сім’я? Чи потрібне фінансове планування особистого чи сімейного бюджету? Як це впливає на сімейні стосунки? Ці та інші питання піднімались на вебінарі на тему: «Управління сімейними фінансами. Як уникнути помилок?» організованому 15 грудня 2021 року кафедрою фінансів, банківської справи та страхування ДУЕТ.

Спікер зустрічі Євгеній Червяченко – фінансист з 15-ти річним досвідом, котрий є експертом в управлінні фінансами корпоративних, державних проектів, власних компаній так і фінансів своєї родини, що допомогло знайти власний «work and life balance».

Пан Євгеній поділився власним досвідом щодо можливості досягнення гармонії у фінансових питаннях між собою, роботою та сім’єю, розв’язання фінансових протиріч в процесі прийняття сімейних фінансових рішень, інструментів та методів планування та ведення сімейного бюджету.

Окремо спікер зупинився на помилках, яких необхідно уникати в процесі управління сімейними фінансами.

Зустріч проходила в діалоговому режимі, тож, була можливість ділитись власними спробами управління сімейними фінансами:

Валерій Любарський: «обговорюю з дружиною основні витрати, веду в Zen Money свої і частину сімейних фінансів, повністю свій особистий дохід і дохід дружини не об'єднуємо поки що»;

Олена Доброгурська: «Починали вести не одноразово в єксель, але довго не продовжували таке ведення. Однак розуміємо необхідність такого ведення. Комунікація в сім’ї постійна».

Ми висловлюємо вдячність Євгенію Червяченку за участь у заході, відкритість для спілкування та експертний погляд на питання, що розглядались.

16.12.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©