Програма стажування студентства ДУЕТ в Гуманітарно-Природничому Університеті імені Яна Длугошав Ченстохові (UJD)

Програма стажування студентства ДУЕТ в  Гуманітарно-Природничому Університеті імені Яна Длугошав Ченстохові (UJD)

01 грудня 2021 року відбувся он-лайн вебінар для студентів Державного університету економіки і технологій щодо програми семестрового академічного обміну в формі студентського стажування в Гуманітарно-Природничому Університеті імені Яна Длугоша в Ченстохові (UJD).

Презентував програму міжнародної академічної мобільності студентів Сергій Гушко, в.о. проректора з науково-педагогічної, навчальної роботи та міжнародної діяльності Державного університету економіки і технологій, д.е.н., професор. Зокрема, було зазначено, що в рамках співпраці Державного університету економіки і технологій і Гуманітарно-Природничого Університету імені Яна Длугоша (UJD) в Ченстохові (Польща) вже досягнуті домовленості щодо напрямів академічної мобільності студентів ДУЕТ.

Запропонована програма обміну студентів ДУЕТ, яка запланована на весняний семестр 2022 р., з березня по травень тривалістю 92 дні.

Студенти ДУЕТ можуть обрати напрям стажування незалежно від спеціальності навчання:

  • економіка,

  • бухгалтерський облік і податки,

  • інженерія безпеки,

  • інноваційні технології та сучасні матеріали,

  • інформатика.

Детальні умови стажування та самі програми презентували польські партнери програми міжнародного академічного обміну:

- dr Paulina Ucieklak-Jeż, prof. UJD, Prodziekan ds. studencko-dydaktycznych w zakresie kierunków ekonomicznych Wydział Prawa i Ekonomii Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie;

- dr inż. Urszula Nowacka, prof. UJD, Prodziekan ds. Studencko-Dydaktycznych, Wydział Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie;

- dr hab. Bożena Woźna-Szcześniak, prof. UJD, Kierownik Katedry Matematyki i Informatyki, Wydział Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie.

Спікери представили презентації програми стажування за різними напрямами і зазначили ключові позиції для студентства ДУЕТ:

  • безкоштовне стажування та опанування практичних навичок у сучасних лабораторіях;

  • можливість опанування польської мови на спеціальних курсах із отриманням сертифікату;

  • можливість проживання у гуртожитку на термін стажування.

Ознайомитися із програмою можна за посиланням: https://www.duet.edu.ua/uploads/Pidrozdil/CIAM_DUET_UJD.pdf

Детальні умови стажування, включаючи зміст тристоронньої угоди, можна знайти за посиланням: https://www.ujd.edu.pl/articles/view/stazeinternshipsstazuvanna

Подати заявку на стажування в Гуманітарно-Природничому Університеті імені Яна Длугоша в Ченстохові (UJD) можна до 15 грудня 2021 р. (каб. 226, вул. Медична, 16).


Центр міжнародної академічної мобільності

06.12.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©