Зустрічаємо Новий 2020-й!..

Зустрічаємо Новий 2020-й!..

Новий рік!.. Новий рік до нас наближається. Ще декілька днів і ми будемо зустрічати 2020-й. Викладачі, співробітники та їхні діти прийшли цього передноворічного дня, щоб відзначити улюблене всіма свято

...Новий рік зустрічає колектив Криворізького економічного інституту в новому грин-хабі.  Свято не звичайне, а театралізоване, з елементами Новорічної казки, яку талановито показали начальник відділу кадрів Наталія Білоконь і фахівець Тетяна Заіка, та «Ніч-чарівниця» – завідувачка канцелярії Аліна Фіалко-Смаль.

Професорсько-викладацький склад і співробітників інституту щиро привітало керівництво КЕІ: перший заступник директора з науково-педагогічної і навчальної роботи Сергій Гушко та заступник директора з науково-педагогічної і виховної роботи Валентин Орлов. Щирі слова з побажаннями всього найкращого висловила голова профспілкового комітету інституту Алла Максимова.

Кафедрами і структурними відділами було завчасно обрано країну, про яку вони хотіли розповісти. Як там святкується Новий рік, показали і розповіли вони: в національних костюмах, з інформацією про традиції та святковий стіл, які й презентували цього дня. Виконані пісні й танці дарували передноворічний настрій усім учасникам свякового заходу.

Перед очима присутніх промайнули казкові герої Японії, Китаю, Узбекистану, Грузії, Болгарії, Африки (о.Мадагаскар), Франції, Іспанії, Італії, Великобританії та Мексики...

- Я щиро пишаюсь нашим колективом. Всі працівники в нас талановиті, співучі, дуже активні. Усім бажаю міцного здоров’я, успіхів у роботі, злагоди у сім’ї та миру. І пам’ятаймо, що ми найкращі! – сказала Алла Максимова.

Доповнює її Олександра Гринько, асистент кафедри міжнародної економіки:

- Чудове у нас вийшло свято. Хочу відзначити гарну його організацію. Ми дізналися дуже багато нового про те, як зустрічають Новий рік люди різних країн. Все було дуже яскраво, феєрично і цікаво.

- Головне, у нас дуже святкова атмосфера. І ми вже ототожнюємо себе з цією країною, яку ми обрали, – це Узбекистан. Тож обов’язково ми повинні туди поїхати в новому році... Дуже гарний у всіх настрій і багато вражень, - додала доцент кафедри міжнародної економіки Ірина Єгорова.

Говорить професор Валентина Шайкан:

- Дуже пишаюсь нашим колективом, працьовитим, креативним, енергійним. Бажаю всім у новому 2020-му році витримки, здоров’я і якомога більше енергії, адже на нас чекають великі справи. І, головне, всім побільше позитиву, інакше нам не витримати...

Розповідає про свято Лілія Михайленко, доцент кафедри соціально-гуманітарних наук:

- Сьогодні у нас відбулося шикарне свято – Новорічне. Цікавою була форма його проведення. Ми із задоволенням, під час підготовки номерів, готувалися до нього, щоб презентувати Болгарію. Це для мене моя рідна країна, тому що я за походженням болгарка. Мені допомагала у всьому моя донька. Вона перед присутніми моїми колегами прочитала вірш болгарською мовою «Нова година» і протанцювала веселий танок. Вчора увечері ми готували з нею сурвачку (новорічну гілочку), з якою висловлюють побажання болгари своїм рідним і друзям.

Говорить Катерина Голікова, фахівець Центру студентських комунікацій:

- У нас була локація, присвячена острову Мадагаскару і його Новорічним святкуванням.  Звісно, я впевнена, у нас була найяскравіша локація. І всі це по праву оцінили. Взяли участь у презентації й наші діти. Моя донька була Снігуронькою. Найбільш яскравим був наш феєричний карнавал, який влаштовують саме на Мадагаскарі. От у нас і вийшов такий веселий і запальний танок. Спасибі нашим спіробітницям із ЦСК, які танцювали так красиво і в таких яскравих костюмах.

- Нехай Новий рік буде кращим, ніж той, що минає. Хай в усіх буде щастя, здоров’я, затищок у родині, - говорить Владислав Ямковий, доцент кафедри цивільного і трудового права. – Ми представляли сьогодні Грузію. Танці, пісні, кухню, традиції ми хотіли показати глядачам... і, звичайно, новорічні, в тому числі.

- Ми у захваті, ми вражені від такого свята, - говорять викладачі кафедри іноземних та української мов Ірина Базаренко та Ольга Чижикова. Сьогодні ми представляли Великобританію. Ми хочемо й надалі брати участь у подібних заходах. Зрозуміло, що треба бути залученими до нашого дружного колективу.. Наші співробітники талановиті і чудові. Треба ще багато талантів відкривати у них...

- Все страны посетит год белой Крысы.
Так пусть её достойные черты:
Реакция и ум, и интуиция
Помогут нам осуществить мечты!
- додала словами із власного вірша доцент Валентина Хоцкіна.

Активну участь у зустрічі Нового року взяли й діти наших співробітників. Вони і танцювали,
й вірші розповідали, і, взагалі, у всьому були креативними.
Тож, зрозуміло, нова генерація підростає!


Всі фото можна подивитись і скачати за посиланням

29.12.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©