Внутрішня мобільність та співпраця

Внутрішня мобільність та співпраця

Міжвузівська співпраця Міжнародного європейського університету та Державного університету економіки і технологій започаткована ректором Міжнародного європейського університету Падалкою О. С., д.п.н., професором та професором Державного університету економіки і технологій д.п.н. Кулішовим В.В. стала стартовим майданчиком для внутрішньої мобільності викладачів.

Зокрема, 16 листопада 2021р. для іноземних магістрантів Міжнародного європейського університету була проведена відкрита лекція Ганни Пурій, доцента кафедри міжнародної економіки, керівника центру науки та інновацій Державного університету економіки і технологій.

Модератором зустрічі виступила завідувач кафедри менеджменту та економіки Міжнародного європейського університету, к.е.н., доцент Юлія Ремига.

Результати наукових досліджень лектора за останні роки зацікавили не тільки студентів, а й викладачів Міжнародного європейського університету.

Тема відкритої лекції - «Digital Transformation Modelling in the Context of Slowbalization». В останнє десятиліття у світовій економіці відбувається перехід від всеосяжної глобалізації до більш стриманої повільної стабілізації. Зараз суспільство співіснує в п'ятому історичному періоді, який іноді називають «повільною стабілізацією» або «слоубалізацією».

Основною метою даної онлайн зустрічі було з’ясувати питання зростаючої напруженості між економічним націоналізмом і глобалізацією, визначити роль коронакризи для світової спільноти, яка призвела до різкого спаду в економіці багатьох країн світу, а також можливості розвитку інноваційного прогресу шляхом діджиталізації бізнесу та цифрових трансформацій сучасності.

Співпраця у форматі внутрішньої мобільності викладачів є неоціненним досвідом для лекторів та розширенням можливостей для студентів!!!


Центр науки та інновацій ДУЕТ

19.11.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©