Успішне завершення "Legal school"

Успішне завершення "Legal school"

14 грудня в КЕІ було проведено ділову гру «Судове засідання», в якій
 взяли участь учні середніх шкіл і наші викладачі

Розповідає декан юридичного факультету Катерина Дацко:

- Третій день роботи Школи юного юриста перевершили мої очікування. Я дуже вдячна Олексію Івановичу Євтушенку за те, що він допоміг перетворити наше судове засідання з симуляції на справжній майстер-клас від професіонала, і поділився власними секретами та досвідом. Це вже друга Школа, і цього року ми досягли ще більшого рівня, адже в роботі зі школярами ми не просто говоримо про правничу професію, а й закладаємо фундамент свідомого вибору ними юридичної спеціальності. Це саме той результат, який має бути. І я радію, що саме так на юридичному факультеті завершується тиждень права.

Говорить Олексій Євтушенко, суддя Саксаганського району міста Кривого Рогу:

- Дуже приємно в черговий раз зустрітися на такому заході. Вважаю, що це дуже продуктивно для дітей, тому що правнича професія не втрачає своєї цінності, не втрачає значимості для людини. Знати свої права – це створити собі умови для розвитку в суспільстві, адже кожна людина є клітинка цілісного організму суспльства. Якщо вона розвивається, то розвивається все суспільство. Знати свої права – це означає жити.

Вадим Кісенко, учень 10-го класу СШ № 103:

- Я беру участь у багатьох таких-от освітніх проетах і можу сказати, що це мій перший проект, пов’язаний із юриспруденцією. Все пройшло на високому рівні. Все було інформативно, цікаво. Цікаві спікери, нові знайомства і все було просто прекрасно.

Наприкінці зустрічі активним учасникам Школи юного юриста було вручено сертифікати. 

14.12.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©