Бібліотека ДУЕТ інформує

Бібліотека ДУЕТ інформує

28 жовтня українці відзначають 77-річницю визволення України від фашистських загарбників. Ця дата залишиться найсвітлішим спомином у серці кожного громадянина України. Адже саме Україна зазнала найбільших жертв і руйнувань у страхітливій Другій світовій війні. Після 28 жовтня 1944 року Україна не стала вільною державою. Сотні тисяч українців, поляків та цілий кримськотатарський народ стали жертвами масових репресій і депортацій. Доцільніше використовувати термін «вигнання нацистських окупантів із України», замість словосполучення «визволення України від фашистських загарбників».

Ми зобов’язані віддати шану воїнам діючої тоді армії, партизанам, воїнам УПА, підпільникам, працівникам тилу, кожному, хто доклав зусиль для очищення української землі від нацистської нечисті. Подвиг воїнів Другої світової війни є еталоном мужності і патріотизму.

Бібліотека ДУЕТ підготувала до цієї дати книжкову виставку «Минуле стукає у наші серця». Пропонуємо долучитися до перегляду у читальній залі бібліотеки.

28.10.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©