ДУЕТ освіти та спорту від студентів Економічного!

ДУЕТ освіти та спорту від студентів Економічного!

Сьогодні бути успішним – це постійний розвиток і удосконалення, бути «на хвилі» сучасних трендів і при цьому мати можливість займатись своєю улюбленою справою. Успішними людьми не народжуються, успішними людьми стають у процесі постійної роботи над собою.

Саме такого life style дотримуються студенти кафедри економіки та підприємництва.

В цьому році до лав студентства спец. Економіка та Підприємництво, торгівля та біржова діяльність приєдналися професійні спортсмени. Вони точно знають, що успішне поєднання спортивної кар’єри з навчанням допоможе перемогти, як на спортивній арені, так і за її межами.

Говорять студенти 1 курсу:

Чернявський Дмитро студент спец. Економіка, воротар ФК “Кривбас”:

Для мене, як для професійного спортсмена, вступ до родини Державного університету економіки і технологій став важливим та хвилюючим кроком. Мені здавалось, що неможливо досягти успіху одразу у двох напрямках. Але я був налаштований на отримання вищої освіти і тепер я навчаюся у ДУЕТ за спеціальністю Економіка і це не заважає мені здобувати перемоги у професійному футболі.

Успіх - це позитивний результат, який ти отримуєш від систематичного виконання своєї роботи. Щоб досягти успіху не варто боятися мріяти. Мрії допомагають формувати кінцеві цілі. Моє бажання, мета, досягнення, підтримка тренерів, батьків допомогли мені у здійсненні моїх мрій. Я щасливий, що займаюся улюбленою справою. Тому, будь-яка перемога для мене - це успіх!!!!!

Онищенко Веніамін студент спец. Підприємництво, торгівля та біржова діяльність:

Спортом я почав займатися ще з дитинства. Спочатку це було плавання (5 років та 1 юнацький розряд), потім бокс, а зараз - ММА (змішані єдиноборства). За 3 роки встиг взяти участь у місцевих змаганнях та чемпіонаті України, який проходив у Львові. Розстановка пріоритетів - відповідальний момент. Потрібно чітко розуміти, що ти хочеш отримати від освіти та спорту, і згідно з вибраним напрямком йти вперед. Визначити для себе, що важливіше. Я знаю, що точно хочу отримати освіту в ДУЕТ за спеціальністю Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, але і не збираюся залишати спорт. Для цього в університеті створені всі умови.

Ви ще маєте сумніви щодо ефективного поєднання навчання з професійним спортом? Сподіваємось, наші студенти переконали Вас у зворотньому!

В Економічному інституті ДУЕТ навчаються найкращі!

 

27.10.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©