27 листопада у спортивній залі відбулася спартакіада інституту. У ній взяли участь студенти різних курсів усіх факультетів

27 листопада у спортивній залі відбулася спартакіада інституту. У ній взяли участь студенти різних курсів усіх факультетів Команда з черлігингу (тренер Т.А. Дроннікова) перед початком змагань продемонструвала контрольний виступ, отримавши бурю оплесків уід глядачів.

Як повідомив завідувач кафедри фізичного виховання Алім Миколайович Батюк, що сьогодні продовжується спартакіада інституту з різних видів спорту між факультетами, а саме: з волейболу і настільного тенісу.

— Факультети вступають у боротьбу за призові місця, — сказав він. — У наступному році ми будемо підводити підсумки і нагороджувати переможців. Збірна команда (перша) з волейболу вийшла у півфінал кубка міста і в середині грудня вони будуть грати півфінальну і фінальну гру за кубок міста. А друга команда вийшла у півфінал кубка федерації. Цієї неділі вони будуть грати півфінальну гру на нашій базі об 11:00 год. Це буде гра з жіночою командою «Неудержимые» (Тернівський район). Сподіваюсь, що ми успішно пройдемо цю гру і вийдемо у фінал кубка федерації. Основна команда буде грати в середині грудня за кубок міста.

У проведенні змагань  дуже велика допомога була від студентів п’ятого курсу, а саме: Еміна Мамедова (він був суддею у настільному тенісі) і студента 5-го курсу ФЕУ Стаса Моргача. Вони дуже допомогли в організації і проведенні змагань.

— Ми продовжуємо змагання у залік спартакіади інституту між факультетами, — говорить викладач Едуард Олександрович Кайда. — Сьогодні, 27 листопада, у нас одночасно проводиться два види спорту між факультетами. Викладачі кафедри фізвиховання відповідають за кожний факультет: Е.О. Кайда – за юридичний, А.М. Батюк – за ФЕУ, Т.А. Дроннікова – за ФОФІТ. Грають команди три гри з волейболу і три партії з настільного тенісу. Участь у спортивних змаганнях беруть студенти всіх курсів – збірні свого факультету: і старшокурсники, і молодші студенти. Це змагання у залік спартакіади інституту між факультетами.

Говорить переможниця з настільного тенісу другокурсниця Дар’я Дзюба (право):

— Сьогодні ми виступали з настільної гри в теніс. Гра дуже насичена, інтенсивна. Мені вона дуже подобається. Навіть на перервах і коли з’являється вільна хвилинка, я люблю грати в цю гру. Наші дівчата – гідні суперниці. Я бажаю всім успіху!

Називаємо переможців змагань

У настільному тенісі перше місце зайняла команда юридичного факультету, чемпіонами стали Олег Горбаченко (3-й курс), Даша Дзюба (2-й курс), друге місце – за командою ФЕУ, на третьому – ФОФІТ.

З волейболу – перше місце зайняла команда ФОФІТ у складі команди: Ілля Чуплий, Рома Дудніченко, Льоша Теленік, Паша Тіщенко, Богдан Столяр (2-й курс, комп’ютерні науки) і Віталік Шкапа (1-й курс). Друге місце у волейболі – за юридичним факультетом, а третє – за ФЕУ.

Вітаємо переможців і бажаємо й надалі спортивних перемог!

09.10.2018
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©