Бронза міжнародного фестивалю "Золота Осінь Славутича"

Бронза міжнародного фестивалю "Золота Осінь Славутича"

Бронза міжнародного фестивалю "Золота Осінь Славутича" за студентами міжнародниками ДУЕТ! 🥉

Збірна команда студентів 1-4 курсів спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» взяла участь у престижному Міжнародному фестивалі «Золота осінь Славутича». Фестиваль має понад 20-ти річну історію успіху та присвячений найбільш актуальним темам журналістики, телебачення, сучасних медіа, блогінгу та молодіжної демократії.

Цього року команди з усієї України, а також Польші та Білорусії, змагалися за звання кращих медійників, презентували власні проекти. Цього року тематика робіт торкнулася ментальності майбутнього, цінності мрій та життя людини.

Наша командастудентів журналістів із символічною назвою «Ноги Часу» успішно презентувала «домашку» - цілісний блог «Щоденників майбутнього», який запрошує фоловерів поміркувати над ментальністю людей через 200 років та точно не залишає байдужим.

Однак, креативний нетворкінг учасників на цьому не скінчився, адже під час Фестивалю команда мала доповнити свій медіа проект абсолютно новим письмовим та фото контентом всього лише за 24 години! Енергетика заходу була шаленою та максимально творчою, адже тематика нового блогу обиралася жеребкуванням і тільки випадок вирішував подальший хід подій.

У підсумку, наші учасники успішно виконали конкурсне завдання зі створення сучасного блогу, увірвавшись до трійки переможців!

А про свої враження розкаже Владислав Кулєєв, студент 4-го курсу МВС-18-1:

«Розповідаючи про фестиваль, не можнапропуститимісто, у якомуйогопроводять. Славутич - містодужеособливе і унікальне. Славутич носить званнянаймолодшогомістаУкраїни, йомуусього 34 роки. Вонодарує гостям відчуття затишку та спокою, через малу кількістьнаселення. Усього 25 тисяч людей, що кардинально відрізняєтьсявідпоказниківмегаполісів. У цьомумісті з 24 по 27 вересня наша команда юнихблогерів з сміливими думками стала частиною 28 міжнародного фестивалю "Золота осінь Славутича".

Цей фестиваль є однією з ініціатив проекту "Славутич: ось [tobe] країна!". Цього року фестиваль впершепрофінансувала держава, 30 мільйонівбуловиділено на задоволення потреб учасниківвпродовж 3 днів. Рекордна кількість команд взяли участь у цьогорічнійЗОСі, а саме 63. Цей фестиваль місце де збираються не тількиукраїнськіталанти, а й закордонні. ЗОСювідвідавтанцювальнийколектив "GE-FOLK". Представниця ради литовськогомістаВісагінас, НаталіяТомшазайняламісце в журіномінації "Фото". Програмабуладоситьнасиченою. Наша команда змагалася за призовемісце у новій для ЗОСіномінації "Блогосфера".

Здавши наше домашнізавдання, наша команда почала роботу над новою темою і одразувиниклипротиріччя з приводу того, чивартопочинатинову тему окремо, чи як продовженнядомашньогозавдання. Ми досяглиспільної думки продовжити роботу, як частинудомашньогозавдання. Текст кожного члена командибувпрочитанийіншими членами, а його форма узгоджена у спільнійдискусії. Відважкоїроботи над блогом допомігвідпочити концерт. “БеzОбмежень”, "Один в каное" - зіркові гурти, щовідвідали Славутич.

На другий день фестивалю ми здали свою роботу в останніхвилини до кінцевого строку, але затримкавиявиласявартою того. Ми зрозумілице, коли отрималитретємісце на церемоніїнагородження. Щобзакріпитицюподію наша команда відвідаламолодіжнутусупіслянагородження.

Члени команди за час фестивалю кращепознайомились і стали ближче. Ми дякуємоорганізаторам фестивалю за такуможливість і чекаємо на наступніподібніфестивалі!»

Вітаємо студентів програми «Міжнародна інформація та журналістика» Економічного інституту ДУЕТ, які долучилися до цього цікавого медіа дійства:

Влад Кулєєв – група МВС-18-1

Антон Алексанкін - група МВС-18-1

Владислава Рудіюк – група МВС-19-1

Надія Торгунакова – група МВС-20-1

Юлія Бєлкіна – група МВС-20-1

Анастасія Лисняк – група МВС-21-1

28.09.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©