Результати обговорення освітньої програми "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

Результати обговорення освітньої програми "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

31 травня 2023 року відбулося засідання робочої групи з обговорення змісту освітньої програми«Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» підготовки здобувачів вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» та освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» підготовки здобувачів на початковому рівні (короткий цикл) вищої освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво та торівля».

На засіданні були присутні:

Здобувачі вищої освіти Державного університету економіки і технологій спеціальністю на першому рівні (бакалавр) денної форми навчання спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (3-го курс та 4-го курсів) та здобувачі вищої освіти Державного університету економіки і технологій спеціальністю на початковому рівні (короткий цикл) вищої освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво та торівля».

Світлана Мацюра кандидат економічних наук, гарант освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність на початковому рівні (короткий цикл) вищої освіти та член проектної групи на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля»

Олександр Темченко – доктор технічних наук, професор кафедри економіки та цифрової економіки Державного університету економіки і технологій, член проектної групи освітньої програми «Підприємництво та торгівля на початковому рівні (короткий цикл) вищої освіти та член проектної групи на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля»

Вікторія Радько - кандидат економічних наук, гарант освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» та член проектної групи на початковому рівні (короткий цикл) вищої освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля»

Катерина Голікова – кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та цифрового бізнесу Державного університету економіки і технологій, гарант освітньої програми «Економіка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, член проектної групи освітньої програми «Економіка» другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Вікторія Соловйова - кандидат економічних наук, в.о. зав. кафедри економіки та цифрового бізнесу Державного університету економіки і технологій.

Ольга Смаглюк - Завідувач центру якості освіти ДУЕТ .

Виступили:

Світлана Мацюра кандидат економічних наук, гарант освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність на початковому рівні (короткий цикл) вищої освіти та член проектної групи на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля», яка розповіла про зміни, які відбулися в освітньо-професійній програмі.

Вікторія Радько - кандидат економічних наук, гарант освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» та член проектної групи на початковому рівні (короткий цикл) вищої освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля», яка розповіла про зміни, щзо відбулися в освітньо-професійній програмі «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти

Здобувачі вищої освіти Державного університету економіки і технологій спеціальністю на першому рівні (бакалавр) денної форми навчання спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (3-го курс та 4-го курсів) та здобувачі вищої освіти Державного університету економіки і технологій спеціальністю на початковому рівні (короткий цикл) вищої освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво та торівля», які надали свої рекомендації щодо удосконалення ОПП.

Результати обговорення:

  • Збільшити кількість кредитів на практику для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, що дасть змогу сформувати професфйні компетентності у здобувачів.

  • Запропоновано додати дисципліни професійної підготовки вже з першого курсу. тим самим посилити професфйні компетентності у здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти .

  • Прикладну інформатику перенести в 1 семестр.Це дасть змогу вже на початку навчання опанувати ІТ технології та буде дисципліна корисна для написання курсових робіт для здобувачів на початковому рівні (короткий цикл) вищої освіти.

  • Замість дисципліни " програмування на Пайтон" ввести дисципліну " цифрові комунікації і технології у бізнесі", дисципліна дасть змогу познайомитися з програмами, які використовують сучасні підприємства для здобувачів на початковому рівні (короткий цикл) вищої освіти.

  • Запропоновано додати дисципліни професійної підготовки вже з першого курсу. тим самим посилити професійні компетентності у здобувачів на початковому рівні (короткий цикл) вищої освіти.

08.06.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©