Результат обговорення освітньо-професійних програм "Облік і оподаткування".

Результат обговорення освітньо-професійних програм "Облік і оподаткування".

Кафедра обліку і оподаткування навчально-наукового економічного інституту Державного університету економіки і технологій продовжує активно працювати над вдосконаленням якості освітньо-професійних програм підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 071 Облік і оподаткування.

18 травня 2023 року відбулось обговорення змін до освітньо-професійних програм «Облік і оподаткування» за спеціальністю 071 Облік і оподаткування на початковому рівні (короткий цикл), на першому (бакалаврському) та на другому (магістерському) рівнях вищої освіти.

Зустріч проходила в змішаному форматі (дистанційно та очно) за сприянням Сектору ліцензування та акредитації Центру менеджменту якості освіти Державного університету економіки і технологій (пл. Визволення 2, ауд.17 та на базі платформи ZOOM). Модерувала зустріч Наталія СЕРГЄЄВА, керівник Сектору ліцензування та акредитації.

На зустрічі були присутні:

Науково-педагогічні працівники:

Руденко Олена - в.о. зав. кафедри обліку і оподаткування, кандидат економічних наук, доцент, гарант освітньо-професійної програми підготовки здобувачів вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти.

Дутчак Руслан – в. о директора навчально-наукового економічного інституту, практик-професіонал.

Кондратюк Ольга- доцент кафедри обліку і оподаткування, кандидат економічних наук, гарант освітньо-професійної програми підготовки здобувачів вищої освіти на початковому рівні (короткий цикл) вищої освіти.

Внутрішні експерти – здобувачі вищої освіти:

Стеценко Олег - здобувач 4 курсу, ОС «Бакалавр».

Шаповал Єлизавета - здобувачка 4 курсу, ОС «Бакалавр».

Білякова Анастасія - здобувачка 3 курсу, ОС «Бакалавр».

Дарина Ведміцька - здобувачка 3 курсу, ОС «Бакалавр»

Шевченко Єлизавета - здобувачка 1 курсу, ОС «Магістр».

Тимченко Олексій - здобувач 2 курсу, ОС «Молодший бакалавр».

Колесник Данило - здобувач 2 курсу, ОС «Молодший бакалавр».

Аліна Скиба - здобувачка 2 курсу, ОС «Молодший бакалавр».

Діана Фасій - здобувачка 2 курсу, ОС «Молодший бакалавр».

Освітньо-професійні програми спрямовані на підготовку фахівців з обліку і оподаткування, здатних розв'язувати спецiалiзованi завдання та прикладнi проблеми (для молодшого бакалавра), складні спецiалiзованi завдання та прикладнi проблеми (для бакалавра) у сферi облiку, аналiзу, контролю, оподаткування з вмiнням застосовувати iнформацiйнi технологii у професiйнiй дiяльностi.

Практична підготовка є однією з переваг освітніх програм.

В результаті обговорення запропоновано більше дисциплін або більше годин для існуючих дисциплін для більшого поглиблення практичних цифрових навичок та оволодіння інформаційними системами.

Зміни у складі освітніх компонент освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» підготовки здобувачів вищої освіти на початковому рівні (короткий цикл) спеціальності 071- Облік і оподаткування

Зміни до освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» підготовки здобувачів вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні за спеціальністю 071- Облік і оподаткування

Зміни до освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» підготовки здобувачів вищої освіти на другому (магістерському) рівні за спеціальністю 071- Облік і оподаткування

Сектор ліцензування та акредитації висловлює вдячність всім учасникам обговорення за змістовну роботу.

 

19.05.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©