Результат обговорення ОПП «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти

Результат обговорення ОПП «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти

09 листопада 2023 року о 15.00 відбулось обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти за спеціальністю 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка галузі знань 17 Електроніка, автоматизація та електронні комунікації.

Зустріч проходила дистанційно за сприянням Сектору ліцензування та акредитації Центру менеджменту якості освіти Державного університету економіки і технологій (на базі платформи ZOOM). Модерувала зустріч Наталія СЕРГЄЄВА, керівник Сектору ліцензування та акредитації.

На зустрічі були присутні:

Зовнішні експерти:

Шифрін Семен – заступник начальника аглодоменного цеху №2 ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Ондрін Володимир – начальник лабораторії пуско-налагоджувальних робіт та автоматизованого електроприводу ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Третяк Дмитро – майстер по ремонту обладнання сортопрокатного цеху №2 ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Бабенко Олександр – начальник випробувального центру гірничого департаменту ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Внутрішні експерти – здобувачі вищої освіти:

Пивоварова Анна – здобувач освітнього ступеня бакалавр за спеціальністю 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології Державного університету економіки і технологій, 3 курс.

Мельничук Александр – здобувач освітнього ступеня бакалавр за спеціальністю 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології Державного університету економіки і технологій, 3 курс.

Деркач Максим – здобувач освітнього ступеня бакалавр за спеціальністю 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології Державного університету економіки і технологій, 3 курс.

Дубов Матвій – здобувач освітнього ступеня магістр за спеціальністю 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології Державного університету економіки і технологій.

Мазура Василій – здобувач освітнього ступеня магістр за спеціальністю 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології Державного університету економіки і технологій.

Науково-педагогічні працівники:

Євгеній Модло – доцент кафедри електричної інженерії та автоматизації, кандидат педагогічних наук, доцент.

Піроженко Андрій – доцент кафедри електричної інженерії та автоматизації, кандидат технічних наук, доцент.

Жуков Микола – доцент кафедри електричної інженерії та автоматизації, кандидат технічних наук, доцент.

Шупов Віталій – доцент кафедри електричної інженерії та автоматизації, кандидат технічних наук, доцент.

За результатами обговорення внутрішні та зовнішні експерти виразили свою думку що представлена на обговорення освітньо-професійна програма «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти за спеціальністю 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка галузі знань 17 Електроніка, автоматизація та електронні комунікації забезпечує підготовку фахівців, здатних використовувати сучасні технології та пристрої, забезпечувати їх працездатність та безпеку під час експлуатації. Освітньо-професійна програма відповідає державним стандартам України.

Перевагою освітньої програми «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти є розвиток вмінь до розв’язування складних спеціалізованих задач і практичних проблем у галузі автоматизації, уміння визначити обсяг необхідних даних і умови проведення експерименту та складати алгоритм дій.

Зовнішні та внутрішні стейкхолдери оголосили загальну позицію, що освітня програма є такою, що може бути рекомендована до запровадження та реалізації в освітньому процесі.

Результати обговорення повинні бути прийняті до уваги членами проєктних груп.

10.11.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©