Стратегічна сесія Інституту економіки та бізнес-освіти

Стратегічна сесія Інституту економіки та бізнес-освіти

Що для здобувачів вищої освіти ДУЕТ означає навчання на бакалавраті та чи планують вони вступати до магістратури? Так, запитання не з легких і потребує ґрунтовного аналізу всіх плюсів і мінусів.

Ми цінуємо своїх здобувачів та прислухаємося до їхньої важливої думки. Тому директор навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Олег Подкопаєв разом з викладачами зібрали разом здобувачів різних спеціальностей, щоб обговорити та почути чесну думку про навчання.

Студентоцентрований підхід в освітньому процесі є важливим принципом в житті Університету. Його застосування – це сміливий крок для адміністрації. Легко почути, але важко зробити. Тому взаємодія всіх ланок, здобувач–викладач–адміністрація, є основним напрямком в роботі кожного з нас.

Забезпечити якість освіти – найголовніша мета нашого Університету. Тому Університет втілює ідею максимального забезпечення здобувачами їхніх шансів отримати перше місце на ринку праці. ДУЕТ посилює роль здобувача як учасника процесу навчання – від пасивного слухача, до активного, який може впливати на процес отримання знань, компетенцій і навичок.

Стратегічна сесія – це шлях до спілкування та взаємодії.

Ми побудували дружню атмосферу у форматі гри. Кожен і кожна мали можливість висловитися та внести свої пропозиції

Результати стратегічної сесії Інституту економіки та бізнес-освіти допоможуть вдосконалити освітній процес і надавати освітні послуги ще на більш високому рівні.

15.12.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©