Результат обговорення проєктів освітньо-професійних програм «Фінанси, банківська справа та страхування»

Результат обговорення проєктів  освітньо-професійних  програм «Фінанси, банківська справа та страхування»

Результат обговорення проєктів  освітньо-професійних  програм «Фінанси, банківська справа та страхування» за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок галузі знань 07 Управління та адміністрування на початковому рівні (короткий цикл) вищої освіти, на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти та на другому (магістерському) рівні вищої освіти

Кафедра фінансів, банківської справи та страхування навчально-наукового економічного інституту Державного університету економіки і технологій активно працює над вдосконаленням якості освітньо-професійних програм підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок галузі знань 07 Управління та адміністрування.

25 травня 2023 року відбулось обговорення проєктів освітньо-професійних програм «Фінанси, банківська справа та страхування» за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок галузі знань 07 Управління та адміністрування на початковому рівні (короткий цикл) вищої освіти, на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти та на другому (магістерському) рівні вищої освіти.

Зустріч проходила в дистанційному форматі за сприянням Сектору ліцензування та акредитації Центру менеджменту якості освіти Державного університету економіки і технологій на базі платформи ZOOM. Модерувала зустріч Наталія СЕРГЄЄВА, керівник Сектору ліцензування та акредитації.

На зустрічі були присутні:

Садовенко Марина Михайлівна – в.о. зав. кафедри фінансів, банківської справи та страхування Державного університету економіки і технологій, кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування.

Смирна Ольга Володимирівна – керівник проєктної групи, гарант освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» на початковому рівні (короткий цикл) вищої освіти, кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Державного університету економіки і технологій.

Ізмайлова Наталія Вадимівна – керівник проєктної групи, гарант освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти, кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Державного університету економіки і технологій.

Супрун Анатолій Анатолійович - керівник проєктної групи, гарант освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти, кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Державного університету економіки і технологій.

Яценко Наталія Олександрівна – здобувачка групи ФБС-22м, головний фінансовий аналітик ТОВ «ТМ-ГРУП КОМПАНІ».

Радченко Наталія Миколаївна - здобувачка групи ФБС-22м.

Скворцова Софія Сергіївна - здобувачка групи ФБС-22м.

Григораш Валерія Олександрівна - здобувачка групи ФБС-20.

Тарвердієв Максим Едуардович - здобувач групи ФБС-21мб.

Заєць Дар’я Олегівна - здобувачка групи ФБС-21мб.

Якушева Дар’я В’ячеславівна - здобувачка групи ФБС-22.

Представлені на обговорення проєкти освітньо-професійних програм «Фінанси, банківська справа та страхування» за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок галузі знань 07 Управління та адміністрування на початковому рівні (короткий цикл) вищої освіти, на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти та на другому (магістерському) рівні вищої освіти забезпечують досягнення сучасних  вимог  ринку праці, є актуальними, мають свої особливості.

Здобувачі вищої освіти Тарвердієв Максим Едуардович, Заєць Дар’я Олегівна, Яценко Наталія Олександрівна запропонували більше освітніх компонентів для поглиблення практичних цифрових навичок та оволодіння інформаційними системами.

Сектор ліцензування та акредитації висловлює вдячність всім учасникам обговорення за змістовну роботу.

05.06.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©