Програма Еразмус+ Staff Mobility For Training в університеті прикладних наук Метрополія (Гельсінкі, Фінляндія)

Програма Еразмус+ Staff Mobility For Training в університеті прикладних наук Метрополія (Гельсінкі, Фінляндія)

Викладачі Державного університету економіки і технологій Сергій Гушко й Андрій Бєлінський взяли участь у програмі Еразмус+ Staff Mobility For Training (Екосистеми вищої освіти в дії) в Університеті прикладних наук Метрополія (Гельсінкі, Фінляндія) з 8.05.2023 по 12.05.2023.

Сергій Гушко взяв участь у Міжнародних днях персоналу в кампусі Metropolia's Myllypuro. Цільовою групою Міжнародних днів персоналу був персонал з 28 країн, який працює в установах-партнерах Metropolia (або в міжнародних мережах-партнерах) у таких сферах, як лідерство, дослідження та інновації, а також адміністрування.

Програма також передбачала роботу у кампусі Vantaa Myyrmäki, що орієнтується на технології сталого розвитку та бізнесу. Андрієм Белінським було проведено 2 лекції, що стосувалися підходів до фінансових ринків через призму еконофізики. Окрім цього, протягом тижня викладачем проводилися воркшопи для міжнародної студентської команди Метрополії із вирішення кейса. Останній день тижня було присвячено презентації кейсів для клієнтів компанії. У заході також взяли участь 20 професорів країн Німеччини, Франції, Нідерландів, Японії, Бельгії, Великобританії, Малайзії, Намібії.

За результатами було підписано меморандум щодо співробітництва між Державним університетом економіки і технологій та Університетом прикладних наук Метрополія (Гельсінкі, Фінляндія).

Крокуємо до Європейської спільноти разом!

18.05.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©