«Моє здоров’я… Моє рішення… Мій вибір…»

«Моє здоров’я… Моє рішення… Мій вибір…»

Студенти груп БО – 20 1/ 9 та БО – 21 1/ 9 у співпраці з куратором Прокопчук Л.В. провели онлайн виховну годину на тему: «Моє здоров’я… Моє рішення… Мій вибір…», присвячену профілактиці  наркотичних та алкогольних проблем серед студентів. Мета заходу полягала у підвищенні особистісного захисту студентів у ситуаціях  пов’язаних із ризиком вживання наркотиків та алкоголю.

У ході виховної години студенти ознайомилися зі статистичними даними, щодо розповсюдження  наркоманії та алкоголізму, переглянули відеоролики, присвячені цим питанням. Обговорили результати анонімного анкетування на тему «Вживання алкогольних напоїв та наркотиків» 

Подискутували зі студентами стосовно причин  початку вживання алкоголю та наркотичних речовин: втрата рідних та близьких, житла та роботи, вимушене переселення стають причиною збільшення неблагополучних родин в Україні, тих хто зламався через війну і у вживанні наркотичних речовин бачить дорогу «до забуття» реалій сьогодення.

Підвели підсумок, що в умовах воєнного стану в Україні уживання психоактивних речовин та протиправна поведінка серед студентів чинять серйозну небезпеку для подальшого розвитку нашого суспільства, тому будемо свідомими громадянами суспільства: зберігаємо здоров’я та наближаємо перемогу!


Криворізький фаховий коледж

26.10.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©