Нагородження учасників проєкту "Girls and press media kit", що відбувався в рамках європейського тижня програмування Meet and Code

Нагородження учасників проєкту "Girls and press media kit", що відбувався в рамках європейського тижня програмування Meet and Code

20 жовтня о 14-00 в приміщенні ВСП КФК ДУЕТ відбулася завершальна зустріч та відзнака учасників європейської ініціативи Meet and Code, спрямованої на реалізацію подій у сфері програмування для дітей та молоді.

З 27 вересня по 14 жовтня студентки коледжу прийняли участь у двотижневому проєкті "Girls and press media kit". Проєкт народжений співпрацею ІТ-спеціаліста з державного управління Олексія Олешка (доцент Хар РІ НАДУ), художника-дизайнера з Маріуполя Анастасії Попової та викладача – архівознавця О. Тітової. Він для дівчат, які хочуть йти в ногу з технологіями, але це не безпосереднє програмування -кодування, це поєднання інформації, інтернет ресурсів та презентування підприємства (проєкту, продукту, заходу) - створення медіа(прес) кіт.

17 студенток коледжу спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» випробували себе в цій царині і, об’єднавшись у 6 команд, обрали собі за об’єкт для розробки прес-кіт бібліотеки .

Проєкт проходив у гібридному форматі, враховуючи безпеку та участь місцевих студенток і тих, які наразі знаходяться за межами міста і України. Ментори провели чотири Zoom зустрічі з теорії створення прес-релізів, медіа-кіт, дизайну, колористики та брендінгу. 14 жовтня відбувся онлайн - захист розроблених медіа-кіт, їх презентація та аналіз результатів.

Ініціатива Meet and Code реалізовується організаціями SAP, Haus des Stiftens gGmbH, TechSoup Europe спільно з мережевим партнером в Україні Ресурсним центром ГУРТ і шостий рік поспіль представлена у нашому місті.

Організатор заходу: ГО «ЖІНОЧА СОТНЯ М.КРИВИЙ РІГ»


Криворізький фаховий коледж

21.10.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©