Яскраві міжнародні хвилі

Яскраві міжнародні хвилі

Яскравими хвилями міжнародних можливостей пройшли вебінари «Міжнародні проекти, гранти, конкурси» та «Міжнародна академічна мобільність» 20 та 21 жовтня 2021р. Більше 180 учасників  поринули разом із менторами у світ міжнародних проектів та академічної мобільності.

Ганна Пурій розповіла проте, як долучитися до міжнародних освітніх програм, адже участь у програмах академічної мобільності дає можливості студентам навчатися за кордоном, розширювати свої знання та отримувати нові враження…

Учасники вебінарів були ознайомлені із базовими умовами участі у міжнародній академічній мобільності, CV в форматі Europass, а також дорожньою картою зарахування на міжнародну програму.

Однією із ключових компетенцій для участі у міжнародних проектах, грантах та конкурсах є мовна складова. Із тонкощами рівнів мовної освіти учасників вебінарів ознайомила Кіра Вишневська. Студентам було надано корисні поради для підготовки до складання IELTS - міжнародного тесту з англійської мови.

Про актуальні програми мобільності, стипендіальні програми, міжнародні саміти, доступні для студентів ДУЕТ, розповіла Тетяна Петрішина. Зокрема, були представлені програми Великої Британії, США, Словаччини:

  1. UPG SustainabilityLeadershipProgram 2022 (deadline до 31 грудня 2021 р.)
  2. Міжнародний саміт для молодих медіа – розробників FutureNewsWorldwide(deadlineupcoming)
  3. Cтипендії на навчання у Великій Британії за урядовою програмою Сhevening(deadline 2 листопада 2021р.)
  4. Стипендії AtlasCorps для стажування в США (deadline вересень-жовтень 2022 р.)
  5. Стажування у Словаччині в літньому семестрі 2021/2022рр. (deadline 31 жовтня 2021 р., 30 квітня 2022 р.)

Але, на цьому вебінари не завершилися… Майбутні учасники міжнародних програм заповнювали анкети та надсилали позитивні відгуки про вебінари!

P.S. Якщо Ви бажаєте поринути у міжнародне студентське середовище -  слідкуйте за новинами на сайті ДУЕТ! На вкладці «Міжнародна діяльність» Ви знайдете актуальні пропозиції щодо мобільності, грантів, програм, стажування і навіть літніх навчальних таборів.

Всіх, хто хоче долучитися до міжнародних проектів, просимо заповнити анкету на сайті ДУЕТ на вкладці «Міжнародна діяльність».


Центр міжнародної академічної мобільності

 

22.10.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©