День економіста на драйвовій хвилі

День економіста на драйвовій хвилі

12 жовтня Світ відзначає день економістів - володарів економічних big data, майстрів бізнес-аналітики та генераторів макроекономічних прогнозів. Наш Унверситет має багатодесятирічний успішний досвід підготовки економістів у різних галузях знань, а тому цей день - чудова нагода для зустрічі, обміну цікавим досвідом та пошуку граалю економічної думки!

З нагоди свята кафедри Економічного інституту ДУЕТ: Економіки та підприємництва разом із кафедрою Міжнародної економіки запросили активне студенство позмагатися на «Економічному батлі 2021». Приємно відзначити, що до конкурсу також долучилися команди студентів Фахового коледжу «Політехніка» та Криворiзького техничного колледжу НМетАУ. 

Змагання відкрив директор Економічного інституту ДУЕТ Руслан Дутчак, який привітав усіх присутніх з міжнародним днем економіста, підкресливши багатогранність та неабияку важливість професій економічного напрямку у сучасному світі!

Цікавим та мотивуючим став виступ гостя свята - Олега Щербака, директора Криворiзької філії прат «УПСК» та ТзОВ «Деміра», депутата Криворізької міської ради. Олег Олексійович, випускник нашої Альма Матер, який наразі успішно реалізує власні проекти в бізнесі та громадській сфері. Він акцентував увагу присутніх на вагомій та відповідальній ролі економістів у розвитку індустрії та національного господарства. Підкреслив, що знання економіки є необхідними для фахівців будь-якої сфери діяльності і ніколи не будуть зайвими у майбутньому!

«Вітаємо з Міжнародним Днем економіста і бажаємо завжди слідувати за покликом серця, але з раціональної думкою! ніколи не звертати з шляху до успіху, але обходити зони великих витрат! Бажаємо бути чудовими економістами і щасливими людьми з величезним потенціалом і високим достатком!» - так розпочали Економічний батл ведучі заходу, запрошуючи команди до змагання інтелекту, креативу та економічної ерудиції.

У батлі взяли участь 4 збірні команди, кожна з яких придумала назву та презентувала креативну «візитку». Тож, знайомтеся:

Команда «Монєточки» - студенти спеціальності Міжнародні економічні відносини.

Команда «Гроші не головне!» - студенти спеціальностей Економіка та Підтприємництво, торгівля і біржова діяльність.

Команда «Акули бізнесу» - збірна команда студентів Криворізького технічного коледжу та спеціальності Міжнародні відносини, суспільні комунікацій та регіональні студії.

Команда «Драйв» - студенти Фахового коледжу «Політехніка».

Після яскравої презентації учасники з головою пірнули у мейнстрім цікавих конкурсів, міні кейсів та творчих завдань. Хто виявився «ходячою енциклопедією», королем бартеру, знавцем міжнародних валютних систем та найкращим підприємцем - показав підрахунок золотих монет, які команди виборювали та знаходили у квестах.

Переможців привітали Світлана Мацюра, завідувачка кафедри Економіки і підприємництва та Ірина Максимова, завідувачка кафедри Міжнародної економіки. 

Вітаємо призерів:

І місце - команда «Гроші не головне»

ІІ місце - команда «Монєточки»

ІІІ місце - розділили команди «Драйв» та «Акули бізнесу».

Усі учасники команд отримали дипломи та брендовані солодкі подаруночки, а студенти коледжів - ще й пам’ятні призи із побажаннями долучатися до родини студентів Економічного інституту ДУЕТ!

Фоточки 🤳 

 

https://drive.google.com/drive/folders/1UPR4_4DuMjJ-zBPDCY603zemYzcdD40q?usp=sharing

18.10.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©