Перше місце на студентському кейс-чемпіонаті

Перше місце на студентському кейс-чемпіонаті

29 квітня відбувся фінал Студентського кейс-чемпіонату від Метінвест, за результами якого  учасник від ДУЕТстудент навчально-наукового технологічного інституту Олександр Коломієць зайняв перше місце. 

Попри те, що чемпіонат відбувався в онлайн-режимі, він вперше набув значних масштабів,  охопивши всі ключові виробничі підприємства та залучивши учасників із Запоріжжя, Маріуполя, Авдіївки, Кривого Рогу та Кам'янського. Це були кілька місяців напруженої праці над кейсами, сміливих ідей та цілеспрямованих пошуків нестандартних рішень, які стали джерелом досвіду для студентів та можливістю реалізувати себе. 

Директор зі сталого розвитку та взаємодії з колективом Групи Метінвест Олексій Комлик  відмітив: «майбутнє Компанії — ті, хто сьогодні «гризе граніт науки» за шкільними та студентськими партами. Саме тому ми допомагаємо підвищувати значимість технічних спеціальностей, знаходити талановитих та ініціативних студентів, підтримувати молодих і здібних стипендіальними програмами. Цього року у змагань особливий масштаб: в ньому беруть участь всі найважливіші підприємства компанії, будуть представлені всі значущі напрямки гірничо-металургійної галузі. Ми розраховуємо, що учасники Чемпіонату зможуть отримати додаткові можливості для швидкого професійного розвитку. Щоб почати свою кар'єру в Метінвесті. Щоб брати участь у створенні великого майбутнього національної промисловості і гірничо-металургійних міст України!»

Вітаємо Олександра Коломійця та його наукового керівника доцента, к.т.н. Дмитра Пополова з успішним виступом. Пишаємось, що наші студенти показують високий рівень наукової і практичної підготовки в конкурсах такого рівня. Бажаємо наснаги та натхнення на подальші творчі успіхи!

30.04.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©