За вищою освітою - в ДУЕТ

За вищою освітою - в ДУЕТ

20 січня відбувся вебінар «Вступ до ДУЕТ випускників коледжів», на якому учасники обговорювали перспективи подальшого навчання здобувачів фахової передвищої освіти

По суті, це була онлайн-зустріч представників двох важливих ланок нашого університету – коледжів та інститутів/факультетів, які відтепер не тільки об’єднані спільною назвою «Державний університет економіки і технологій», а й уособлюють ідею безперервності та ступеневості освіти.

Серед майже півтори сотні учасників вебінару були студенти коледжів ДУЕТ та їх батьки, керівники університету та його різних структурних підрозділів, а також викладачі, що представляли різні спеціальності. На спільності інтересів такої великої аудиторії наголосив проректор з науково-педагогічної та виховної роботи ДУЕТ Валентин Орлов, зауваживши, що Університет сьогодні дає можливість навчання і професійного становлення фахівців у найрізноманітніших сферах. Цьому сприяє й структура ДУЕТ, який об’єднує коледжі, факультети та інститути різної професійної спрямованості.

Випускники Криворізького фахового коледжу та Українського політехнічного технікуму, які є частиною ДУЕТ, отримали повну інформацію про спеціальності, на яких можна продовжити навчання в рамках університету на бакалаврському рівні: Галузеве машинобудування; Металургія; Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка; Автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології; Хімічні технології та інженерія; Економіка; Облік і оподаткування; Фінанси, банківська справа та страхування (в тому числі, освітня програма Цифрові фінанси); Менеджмент; Маркетинг, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність; Право, Психологія; Інженерія програмного забезпечення; Комп’ютерні науки; Публічне управління та адміністрування; Міжнародні економічні відносини; Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії.

Під час презентації спеціальностей можна було отримати відповіді на три основні питання:
- У чому перевага тієї чи іншої спеціальності?
- Які знання та навички отримують здобувачі освіти?
- Які кар’єрні перспективи відкриває ця спеціальність?

Навчання на бакалаврському рівні вищої освіти для випускників коледжів і технікумів триватиме 2-3 роки залежно від обраної спеціальності.

- Процедура та умови вступу випускників коледжів і технікумів до ДУЕТ передбачають деякі особливості, – зауважив відповідальний секретар приймальної комісії Анатолій Супрун. - Так, у 2021 році вступники на базі диплома молодшого спеціаліста (молодшого бакалавра) подають документи в електронному форматі (з деякими винятками). Для вступу на бакалаврат також необхідно мати в активі три складені іспити – два сертифікати ЗНО та фахове вступне випробування.

Детальну інформацію про умови вступу можна переглянути у ПРЕЗЕНТАЦІЇ.

 

21.01.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©