Бібліотека ДУЕТ інформує - нові вебінари від Clarivate Analytics

Бібліотека ДУЕТ інформує - нові вебінари від Clarivate Analytics

Шановні науковці!

Пропонуємо Вам долучитися до безкоштовних вебінарів українською мовою від Clarivate Analytics на платформі WEBEX. Необхідна попередня реєстрація.

14 січня 2021 р. о 12.15–13.00
Тема: Essential Science Indicators

Оглядовий 45-хвилинний вебінар-демонстрація можливостей аналітичного інструменту Essential Science Indicators, в якому представлені високоцитовані роботи з понад 12 тисяч видань, які належать до 22 категорій і, у порівнянні з роботами того самого типу, дати публікації та предметної галузі протягом останніх 10 років, потрапляють до 1% цитувань. Інструмент дозволяє проводити аналіз високоцитованих авторів, установ, країн, журналів.
Реєстрація: https://bit.ly/3rmToxG


14 січня 2021 р. о 16.15–17.15
Тема: Хижацькі видання: розпізнати і не припуститися помилки

Важливим етапом наукової діяльності є оприлюднення отриманих даних. З появою електронних видань, відкритого доступу, створення видання технічні аспекти не є надто складними. В деяких країнах формалізуються вимоги до видань, в яких мають бути оприлюднені результати, що виносяться на захист або необхідні для отримання наукових звань. Мета цього – в кращому представленні науковій спільноті здобутків науковців. Проте часто науковці стають жертвами хижацьких видань, які є не майданчиками для обміну досвідом, а піратськими копіями знаних видань, або намагаються під них мімікрувати. Публікація в хижацьких виданнях – це втрата результатів, часу, грошей і, найголовніше, репутації. Протягом вебінару ми обговоримо основні типи хижацьких видань, на що варто звернути увагу при доборі видання, як перевірити індексацію видання у, наприклад, Web of Science Core Collection.
Реєстрація: https://bit.ly/2M3XYkl

Зверніть увагу! Трансляція проходитиме в Webex, підключення можливо лише з комп’ютерів з операційною системою вище ХР та оновленими версіями браузерів.

12.01.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©