Привітання з Новорічними та Різдвяними святами

Привітання з Новорічними та Різдвяними святами

Шановні колеги, дорогі друзі!

Проводжаючи останні дні 2020 року з його досягненнями і проблемами, новаціями і звершеннями, ми поспішаємо привітати з Новорічними і Різдвяними святами усіх, хто пліч-о-пліч з нами сприяв та сприяє розбудові нового університету в Кривому Розі.

Ми дуже вдячні всім працівникам ДУЕТ та його структурним підрозділам, коледжам, що входять до структури університету, за наполегливу працю в складних умовах пандемії, цінуємо внесок кожного співробітника у створення і становлення нашого вишу як нового та унікального закладу зі своєю історією і своїм баченням майбутнього.

Прийміть щирі вітання з Новорічними та Різдвяними святами. Зичимо Вам доброго здоров`я і благополуччя, добробуту, натхнення і творчості у професійній діяльності, нових звершень і горизонтів. Бажаємо у Новому році розуміння і вміння знаходити компроміси, працювати системно й злагоджено і досягати цілей.

Нехай Новий 2021 рік стане ще успішнішим і результативнішим, а задоволення від досягнутих результатів нехай супроводжує усі Ваші справи.

 

Зі щирою вдячністю -

в.о. ректора університету Андрій ШАЙКАН

30.12.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©