Онлайн-заняття в ДУЕТ

Онлайн-заняття в ДУЕТ

Заняття в університеті з перших днів нового навчального року переведені
на дистанційний режим

Студенти розуміють ситуацію, що склалася у зв’язку з карантином, тож викладачі намагаються не призупиняти процес навчання, проводячи заняття дистанційно.

Про онлайн-заняття розповідає доцент кафедри міжнародної економіки Ірина Єгорова:

- Розпочався навчальний рік, але не як звичайно, а дистанційно. Ми перейшли на дистанційну форму навчання і вже за цей період адаптувались до карантинних умов. Заняття проводяться у режимі онлайн на ZOOM-конференції.

Я зі студентами 4-го курсу спілкуюсь по понеділках. Вони вивчають дисципліну «Міжнародне інвестування» (група МЕВ-17-1), а також з міжнародної економіки – із четвертокурсниками групи МАР-17-1. У четвер у мене заняття на потоці, де третій курс вивчає велику кількість спеціальностей. Ще на початку вересня Центр студентських комунікацій надіслав викладачам на кожну кафедру всі контакти студентів, тому дуже зручно робити розсилку-запрошення на відео-конференції в ZOOM.

По п’ятницях вивчаємо дисципліну «Міжнародні економічні відносини» зі студентами 3-го курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» (група МЕВ-18-1). На сьогоднішній день з окремими групами вже освоїли по дві-три теми. Специфіка дисциплін, які я викладаю, передбачає розв’язання великої кількості задач із побудовою графіків, із розрахунковими формулами – на платформі ZOOM є дуже зручна можливість: дошка повідомлень, яка дозволяє онлайн передавати необхідну інформацію.

Студенти з великим розумінням ставляться до таких занять і активно підключаються до роботи. Єдина незручність, що через кожні 40 хвилин доводиться входити заново в конференцію, але вже розглянута можливість переходу на відео-конференції через систему MOODL, де безперервний зв'язок більший. Отже, можна використовувати всі ресурси, які є в ній, а також надавати повідомлення про наступні конференції.

- Дуже ефективна співпраця, - говорять студенти. - Такий формат проведення занять нас цілком влаштовує.

16.09.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©