Код майбутнього успіху

Код майбутнього успіху 25 жовтня 2019 року кафедра інформатики і прикладного програмного забезпечення провела профорієнтаційний захід «Код майбутнього успіху», на який були запрошені учні та класні керівники 10-х та 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів нашого міста.

Програмою профорієнтаційної зустрічі було передбачено ознайомлення майбутніх абітурієнтів з інформацією про спеціальність 121 – Інженерія програмного забезпечення та презентації розробок, проектів, досягнень наших студентів.

Відомо, що знайти себе у світі професій, означає отримати можливість достойно заробляти, почуватися потрібним, максимально повно розкриваючи власні здібності, отримуючи задоволення від професійної діяльності. Присутні мали змогу визначити професійну сферу відповідно до власних уподобань. Усвідомили, які цілі впливають на вибір, сприяють усвідомленню того, що вчинками керують власні цінності.

Викладацький склад кафедри пишається випускниками, які знаходять себе на професійній сфері. Наші випускники мають високу ІТ-підготовку, належну освітню базу і створюють технологічні продукти для визнаних світових брендів!

Активними учасниками підготовки заходу були студенти Бичок Владислав, Коваль Валентин, Барановський Владислав, Серебряков Олександр, Голіков Владислав, магістрант та асистент кафедри Грабовський Костянтин, випускник Рябоконь Юрій.

Дякуємо усім, хто завітав до нашого вишу і взяв участь у заході. Сподіваємося на подальшу співпрацю та чекаємо абітурієнтів, які готові долучитись до лав креативного, винахідливого, перспективного студентства КЕІ.

 

В.Б. Хоцкіна,

кандидат технічних наук, доцент кафедри ІППЗ

28.10.2019
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©