Пройдено ЗНО з історії України

Пройдено ЗНО з історії України

9 липня основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року продовжилася тестуванням з історії України. Для участі у тестуванні по Україні зареєстровано
понад 264 тисячі осіб

Проведення тесту розпочалося об 11 годині. Вхід до пунктів тестування тривав до 10:50. В запрошенні-перепустці було зазначено проміжок часу, у який учаснику ЗНО рекомендовано прибути до пункту тестування і пройти процедуру допуску.

Тест зовнішнього незалежного оцінювання з історії України складено із завдань чотирьох форм. Загальна кількість завдань тесту з історії України – 60, на виконання яких учасникам відведено 150 хвилин.

Результат виконання завдань №1-30 («Історія України ХХ – початку ХХІ століття») за вибором випускника може бути зарахований як державна підсумкова атестація з історії України. Результат виконання завдань усього тесту буде використовуватися під час прийому до вишів України.

Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО з історії України, правильно виконавши всі завдання №№ 1-30, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація, дорівнює 47 балам. Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи, – 94 бали.

Говорять вступники

Аліна Олійник (103-я середня школа Металургійного району):

- Це в мене вже третій іспит ЗНО. Нам зараз, через кілька хвилин, видадуть зошити, та як я склала цей іспит, дізнаюся пізніше. Сподіваюсь на гарні результати. Вже зі школи я спланувала свій подальший шлях до вищої освіти – хочу навчатись у Львівському політехнічному інституті, мені подобається займатися дизайном. Протягом семи років я ходила на такі курси в художню школу. Моя мама підтримує мене і хоче, щоб я навчалась у Львові, адже там зовсім інший менталітет у людей – і це мені імпонує.

Випускник 69-ї середньої школи Микита Ребров:

- Я склав сьогодні другий іспит ЗНО (після української мови і літератури – історію України). Трішки хвилювався, але все обійшлось. Мене найбільше цікавить спорт. Я займався футболом з дитинства, ходив до спортклубу «Атлант», тож обрав для себе саме цей напрямок – розвиток фізичної культури.

Успіху вам, шановні вступники! Хай щастить вам на життєвій дорозі!

***

З метою інформування учасників зовнішнього незалежного оцінювання 10 липня будуть опубліковані правильні відповіді на завдання тесту. Див. розділ Відповіді на тести ЗНО.

Установлення порога «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з історії України відбудеться за підсумками засідання експертної комісії з питань визначення результатів ЗНО, що буде проведено 24 липня. Цього ж дня будуть опубліковані таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до12 балів і таблиця переведення тестових балів з історії України у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів.

Результати тестування будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО до 25 липня.

Учасники тестування, які не змогли взяти участь в зовнішньому оцінюванні через об'єктивні причини, можуть протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.

Наступний іспит ЗНО – 15 липня

10.07.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©