Однозначно: КЕІ має таланти!

Однозначно: КЕІ має таланти!

І це довів і показав чудовий концерт наших студентів, які продемонстрували своє вміння і свої таланти
на «Алло, ми шукаємо таланти!»

Незвично розпочали виступ художньої самодіяльності наших першокурсників майбутні журналістки – дівчатка-ведучі. Стоячи на узвишші, вони вели програму, запалюючи зал і коментуючи відеоінтерв’ю, які демонструвалися на екрані, зібрані від колишніх випускників Криворізького економічного.

— Щоосені в нашому виші відбувається справжнє свято, традиційна назва якого «Алло, ми шукаємо таланти!» Але ми осучаснили цю назву і назвали її «Аллохою», — говорить першокурсниця Аліна Рагозіна.

Концерт справді вдався. Наші виспускники, незважаючи на шаленну зайнятість, знайшли час і надіслали свої спогади про навчання в «нархозі» і побажання нинішнім студентам цінувати кожну хвилину, віддаючись навчанню й беручи активну участь у найрізноманітніших заходах, які проходять в інституті. Це наша гордість, наші випускники різних років: Роман Малик, Анатолій Яцечко (відомий як Анатолій Анатолич), Олена Зефнер, Михайло Цемах, Ангеліна Іванова, Марина Селищева, Геннадій і Олена Гедулян, Марина Сапрунова, Андрій Богданов, Нікіта Лавриньов, Дмитро Кулішов, Денис Бєлошавін. Велике їм спасибі.

Привітала з дебютом і побажала молоді подальших успіхів адміністрація інституту

— Ми давно такого драйву не відчували, як сьогодні,- сказав, звертаючись до артистів, заступник директора Валентин Орлов. – Нас потішила команда КВК, що відродилася. Те, що ми сьогодні побачили й почули, і ці послання від колишніх випускників — ми віримо, що воно неодмінно збудеться. Тут, можливо, на цій сцені стоять майбутні топ-менеджери нашої держави.

 

— Я з величезним задоволенням вимовляю слово «нархоз». Це слово, яке входить у кожного з нас один раз у житті і залишається назавжди. У моє життя воно увійшло 25 років тому (20 років тому я закінчив обліково-економічний факультет) і не виходжу з цих стін. Хочу сказати «велике спасибі» за повернення у студентські роки. Дуже приємно було бачити своїх друзів-випускників і нинішніх студентів. Величезний респект за сьогоднішній репертуар: класна музика, класні танці і пісні. Велике вам спасибі, — подякував студентській молоді перший заступник директора Сергій Гушко.

— Шановні студенти, ми вітаємо вас з тим, що ви сьогодні відкрили свою залікову книжку і успішно склали ваш перший іспит, — сказала, звертаючись до першокурсників, голова профкому Алла Максимова. – Ми отримали велике задоволення від вашого виступу, та найбільше задоволення отримала керівник студентського клубу культури Наталя Крюкова від того, що ви разом із нею витратили багато сил на підготовку концерту, а щоб відновити ваші сили й отримати насолоду, профком дарує вам смаколики і цукерки – смачного вам!

Після виступу, щаслива і весела, говорить Аліна Рагозіна, студентка 1 курсу (спеціальність «Психологія»):

— У цьому році відбувся такий-от захід, як «Алло, ми шукаємо таланти!» Але ми його назвали «Аллоха». Ми дуже довго і старанно готувалися. І ось що відбулося, те й відбулося. Мені здається, що ми просто «підірвали» весь зал. Було всім цікаво, весело, смішно і ми будемо тепер чекати «Студентську осінь» і готуватися до неї.

Розповідає Дмитро Шумаков, студент 4-го курсу (спеціальність «Фінанси, банківська справа і страхування»):

— Сьогодні я побував на заході під назвою «Аллоха». Кожного року доводять студенти, «нові» й «старі», демонструючи свої таланти: виступають і показують, як вони вміють танцювати і наскільки їх майтерність відрізняється від іншої сторони їхньої діяльності – від спеціальності, де вони себе можуть по-справжньому проявити. Це був надзвичайно гарний і фантастичний день! Студенти дуже добре себе проявили, особливо першокурсники, які тільки прийшли до нашого інституту. Вони порадували всіх своїм умінням, здібностями і думаю, що вони й надалі будуть нас дивувати і проявлятись, і збільшувати популярність нашого вузу.

 

Додає до розмови свою думку Даша Черненко, студентка 2-го курсу ФЕУ:

— Мені сподобалося все. Я можу порівняти виступи нинішніх першокурсників із минулим роком, – тут було більше виступів, отже, більше можливостей першокурсникам розкритися. У них було дуже багато номерів, танців і пісень. Мені сподобалося, що старшокурсники, яких ми назвали «старички», дуже багато танців поставили разом, тобто поєдналися «старички» і «молоді». Мені сподобалась ідея зі стрічками. Червоно-зелені знайшли спільну мову. Молоді та… дуже молоді! «Зелені» означало, що це зовсім молоді, тобто першокурсники, а «червоні» – це вже в «Аллосі» не перший рік. Їх лишилося лише п’ятеро. Це Вероніка Топчигречко, Настя Моськіна, Настя Олешко, Влад Куртєков і Яна Афанасьєва. Дуже багато у нас виявилося співочих талантів. Це, наприклад, Юля Кікоть, у неї було декілька номерів із піснями, а одна із пісень, яку вона виконала, це реп на честь КЕІ. Це їх власний реп і виконали вони його вперше на сцені в КВК. Та й сам КВК був дуже смішний…

 

Говорить Ганна Демченко, голова РСС юридичного факультету:

— КЕІ має таланти! «Аллоха» вразила всіх своїм вибуховим драйвом! З гордістю милувалася я нашим «зеленим» першим курсом і «старичками». Вони всі у нас, ну, дуууже круті та талановиті!

Підвела підсумок розмові керівниця студентського клубу культури Наталя Крюкова. Ось що вона сказала:

— У мене одне було на думці, спостерігаючи за виступами студентів, які красиві діти! Вони з таким бажанням взялися за підготовку, і з таким задоволенням виступали. Цього разу я з ними дуже багато працювала: і танці придумували разом, і сценарій концерту. Та вже від сьогодні ми націлені на наступні виступи – Бал кращих студентів. І я наперед уже вгадувала, хто ж із них стане «відкриттям» року, хто «надією» вузу, хто вже є наступним на цій доріжці до «золотої молоді» і через 5 років дійде до цієї славної номінації – «Золота молодь». Я дуже вдячна тим, хто відгукнувся на моє прохання і звернувся до наших студентів із привітанням. До речі, наші першокурсниці-журналістки теж потрудилися на славу. Після довгої підготовки – для мене це стало теж відкриттям – дуже вдало підібрали інтерв’ю-звернення викладачів до студентів. Одним словом, молодці!

І, як завжди, аудіоінтерв’ю від наших журналістів-другокурсників Антона Алексанкіна і Влада Кулєєва.

17.10.2019
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©