ДУЕТ – pet friendly place

ДУЕТ – pet friendly place

Якщо ти фанатієш від домашніх тваринок, тоді вступай до ДУЕТ. До нас можна приходити зі своїми улюбленцями як на навчання, так і просто в гості.

Запитання на уважність: хто помічав сріблясту табличку «Pet friendly» (дружні до тварин), що розміщена на дверях IT HUB coworking?

Це не відзнака, а соціальна позиція ДУЕТ: до нас можна приходити разом з домашніми улюбленцями, бо велика #ДУЕТfamily дружня до братів наших менших. А у двох корпусах ДУЕТ мешкають собачки – Альфа та Сєня.

У квітні 2024 року ТОВ «ГРІН ЛАЙТ ФІЛМЗ» випустило у кінотеатральний прокат український документальний фільм Антона Птушкіна «Ми, наші улюбленці та війна», який створено у копродукції з DOGS OF WAR PRODUCTIONS INC, і якому Державне агентство України з питань кіно присвоїло індекс глядацької аудиторії «ЗА» – загальна аудиторія.

У фільмі йдеться про тварин, які стали жертвами російської агресії проти України, та про їхній порятунок героїчними українцями, а також про допомогу іноземних партнерів. 

Серед героїв стрічки є відомий пес Патрон, який став першим в історії собакою-послом доброї волі Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і також бере участь у виховному процесі школярів, про що згадано у фільмі. 

Фільм йде у кінотеатральному прокаті у Кривому Розі. Запрошуємо студентів і студенток ДУЕТ до перегляду. Наші здобувачі освіти мають відповідальне ставлення до тварин та навколишнього середовища.


Приймальна комісія ДУЕТ:

пл. Визволення 2, IT Hub

vstup.duet@gmail.com

+380 98 207 3648

+380 98 424 1245

12.04.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©