Розвиваємо звʼязки з роботодавцями - підвищуємо якість освіти

Розвиваємо звʼязки з роботодавцями - підвищуємо якість освіти

Для розвитку своїх професійних компетентностей студенти спеціальностей «Публічне управління та адміністрування» та «Право» Державного університету економіки і технологій дуже активно комунікують із потенційними роботодавцями, зокрема з органами державної виконавчої влади та місцевого самоврядування.

05 квітня, 2024 р. відбулася чергова така зустріч - навчальна екскурсія для студентів до виконкому Довгинцівської районної в місті Кривому Розі ради.

Разом із теплим прийомом і привітаннями, студентів чекали цікаві активності: знайомство із діяльністю виконкому; зустріч із представниками місцевої влади; відвідування підрозділів виконкому; ознайомлення із системою електронних звернень громадян тощо.

Цікаво, що сьогоднішнім студентам свій досвід та натхнення передавали колишні випускники освітніх програм університету з публічного управління та адміністрування. Студенти разом із викладачами Ольгою Орловою та завідувачем кафедри публічного управління та адміністрування Ганною Пурій мали ґрунтовні професійні комунікаціі з співробітниками відділів економіки та промисловості, розвитку підприємництва, взаємодії з правоохоронними органами та запобігання корупції. Студенти оглянули сесійну залу райради, ознайомились з регламентом та організацією її роботи. Керівники відділів актуалізували вакансії та запрошували на роботу студентів, підкреслюючи важливість оволодіння сучасними інструментами реалізації публічної влади на місцях.

Кафедра публічного управління та адміністрування щиро вдячна за організацію заходу голові Довгинцівської райради Ігорю Ратінову, завідувачу відділу економіки та промисловості виконкому районної в місті ради Олександрі Кучеренко та всім працівникам виконкому Довгинцівської районної в місті ради за можливість вивчати кращі практики місцевого самоврядування.

Як пройшла екскурсія, дивись у відео.


Кафедра публічного управління та адміністрування

08.04.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©