Ярмарок професій – 2024

Ярмарок професій – 2024

Веселощі, сміх та безліч позитивних емоцій! Так учні та учениці обирали свій майбутній виш. Не віриш? Тоді тобі не пощастило на «Ярмарку професій – 2024», особливо на локаціях ДУЕТ.

Але ти ще можеш відчути цей вайб на Дні відкритих дверей ДУЕТ – 31 березня 2024 року. Початок о 12:00 в IT HUB Coworking (пл. Визволення, 2). Приходь і вигравай семестр БЕЗКОШТОВНОГО навчання у ДУЕТ.

Але все по черзі. Щорічно у Кривому Розі проводиться міський «Ярмарок професій» для презентації закладів профтехосвіти, передвищої та вищої освіти. Родина ДУЕТ радо бере участь у цьому заході та дивує майбутніх абітурієнтів. Це завжди нові виклики та експериментальні рішення!

Як відзначає ректор ДУЕТ Андрій Шайкан: «Підготовка до ярмарку починається одразу після завершення попереднього. Тому наш університет готувався цілий рік до цієї події та зараз з гордістю презентує себе».

Наші студент_и/ки та випускни_ки/ці запрошують усіх охочих долучитися до топового вишу Кривого Рогу, тому для ярмарку підготували цікаві локації, призи та інтерактиви. Родзинкою ДУЕТ є наша платформа «Освіта 4.0» – оновлена та готова до співпраці з міським департаментом освіти.

Кожен факультет та коледж вклав частинку своєї душі, знання та досвід, щоб випускни_ки/ці шкіл змогли хоча б на день відчути себе частинкою нашої дружної родини. 

Новітні технології, міжнародна співпраця та необмежені можливості для розвитку, – і це тільки початок твоєї історії успіху в ДУЕТ. Стань частиною ДУЕТ-family.

Шукай себе на фото за покликанням.

30.03.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©