Меморандум про співпрацю: ДУЕТ – ФК «Кривбас»

Меморандум про співпрацю: ДУЕТ – ФК «Кривбас»

Відбулося підписання Меморандуму про співпрацю Державного університету економіки і технологій з ФК «КРИВБАС».

«Насправді партнерські відносини між Державним університетом економіки і технологій та «Кривбасом» тривають уже не один рік, – відзначає ректор ДУЕТ Андрій Шайкан. – Свого часу ми разом з футбольним клубом проводили низку заходів, спрямованих на популяризацію футболу серед студентів та залучення їх до активного спорту, відпочинку і розвитку. Також наші студенти працюють у структурі клубу, а деякі футболісти є випускниками нашого вишу».

«Перш за все ми зараз розвиваємо ринок маркетингу в Україні, – говорить генеральний директор ФК «Кривбас» Володимир Баєнко. – У Державному університеті економіки і технологій багато спеціалістів саме тих напрямків, які нас цікавлять. Така співпраця для нас дуже важлива, адже ми налаштовані на розвиток Кривого Рогу та спеціалістів цього регіону. Тому саме співпраця з ДУЕТ – це початок великої кампанії від футбольного клубу «Кривбас», яка буде продовжуватися найближчі роки».

Щоб визначити основні напрямки партнерської діяльності, студенти і студентки ДУЕТ долучилися до роботи в групах у форматі «Світового кафе». Модераторкою цієї частини зустрічі стала директорка Інституту управління та лідерства ДУЕТ Катерина Слюсаренко.

Під час обговорення увагу приділили питанням підвищення популярності жіночого футболу та футболу серед молоді/дітей, рівних можливостей у футболі, відкриття Хабу Рівності – бачення молоді, які проблеми важливо висвітлювати.

Співпраця ДУЕТ з ФК «Кривбас» буде корисною як для підписантів Меморандуму, так і для громади Криворіжжя.

23.03.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©