Вітаємо із успішним захистом магістрів з публічного управління та адміністрування!

Вітаємо із успішним захистом магістрів з публічного управління та адміністрування!

З 22 по 24 січня 2024 року пройшли захисти магістерських дипломних робіт здобувачі денного та заочного відділення спеціальності «Публічне управління та адміністрування». Надзвичайно актуальними і важливими були обрані напрями досліджень для написання кваліфікаційних магістерських робіт: розвиток сучасного інституту публічної служби в Україні, механізми публічного управління громадами в умовах воєнного стану, публічне управління адаптацією ВПО, розвиток електронного урядування, стратегічний розвиток мономіст в Україні, механізми публічного управління громадами в умовах воєнного стану.

Слід зазначити, що захисту здобувачів освіти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» передувало успішне складання всіма магістрантами Єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ) з публічного управління та адміністрування.

Захист пройшов на високому науковому та моральному рівні. З вірою в перемогу екзаменаційна комісія рекомендувала найкращих здобувачів до подальшого навчання в аспірантурі. Із великою вдячністю і особливою шаною екзаменаційна комісія заслухала магістрантів, які служать в Збройних Силах України. Слід зазначити, що представлені дослідження носили не тільки теоретичний, а й практичний характер. Тому з нетерпінням очікуємо нових зустрічей із випускниками у якості стейкхолдерів та менторів для підготовки нових поколінь держслужбовців. Бажаємо випускникам нових звершень, витримки та наснаги на обраному шляху публічного управління!

З повагою,
кафедра публічного управління та адміністрування
Державного університету економіки і технологій

27.01.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©