Професор ДУЕТ взяла участь у міжнародному онлайн-заході

Професор ДУЕТ взяла участь у міжнародному онлайн-заході

13 грудня 2023 року відбувся «круглий стіл» на тему «Вища освіта і наука в Україні: проблеми та перспективи». Захід був організований Science at Risk Emergency Office (Німеччина) за підтримки Інституту публічної служби та управління НУ «Одеська політехніка» у партнерстві з Університетом Ростоку (Німеччина).

У заході взяла участь професор кафедри публічного управління та адміністрування, доктор наук з державного управління, професор Ганна Коваль. Під час «круглого столу» науковці розглядали різноманітні аспекти функціонування сфери вищої освіти і науки України в умовах воєнного стану, зокрема стан і перспективи науково-дослідницької діяльності університетів України; регіональні особливості та перспективи міжнародної співпраці; аналіз формування контингенту здобувачів вищої освіти інструментами рейтингування ЗВО; проблеми підготовки фахівців у галузі управління; стан наукової діяльності закладів вищої освіти Півдня України тощо. Професор Ганна Коваль презентувала доповідь на тему «Вища освіта в Україні в період воєнного стану: втрати та досягнення».

Учасники заходу висловили подяку організаторам та запропонували подальші кроки плідної співпраці між Україною та Німеччиною.

14.12.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©