Співпраця ДУЕТ з Віденським університетом

Співпраця ДУЕТ з Віденським університетом

У середу, 29 листопада, відбулася онлайн-зустріч між представниками ДУЕТ та Віденським університетом, присвячена співпраці в галузі дослідження психологічних травм та надання допомоги тим, хто їх пережив.

Від ДУЕТ на зустрічі були присутні в.о. проректора Валентин Орлов, в.о. директора Інституту економіки та бізнес-освіти Олег Подкопаєв, в.о. завідуючого кафедри психології Єлизавета Давоян та адміністратор центру міжнародної академічної мобільності Павло Григораш. Зі сторони Віденського університету були присутні доктор Мішель Проєр, навчальний керівник Дирекції з питань педагогічної освіти, та її заступник доктор Нелі Кампа.

Представники Віденського університету були вражені рівнем складності та широтою викликів, з якими зіштовхуються українські психологи в наданні допомоги тим, хто пережив травму. Пріоритетним напрямком також було визначено підготовку майбутніх спеціалістів з психології з урахуванням потреб українського суспільства. Пані Мішель Проєр висловила готовність до співпраці з ДУЕТ та підкреслила цінність досвіду українських психологів для австрійських фахівців.

Було ухвалено рішення продовжити співпрацю в більш практичному форматі, обговоривши деталі наступної зустрічі, на яку будуть запрошені представники кафедри психології ДУЕТ та їхні колеги з Віденського університету для конкретизації проблем та цілей співпраці.

30.11.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©