Міжнародний день бухгалтера

Міжнародний день бухгалтера

Міжнародний день бухгалтера припадає на 10 листопада. Це професійне свято відзначають не лише на державному, а й на міжнародному рівнях, що свідчить про цінність фахівців бухгалтерської професії. 

До професійних бухгалтерів належать також аудитори, фінансові директори та податкові консультанти. Ці фахівці затребувані завжди і скрізь. 

Бухгалтер – це серце компанії, оскільки запорука успіху правильно функціонуючої компанії на 70% залежить від налагодженого бухгалтерського обліку. Цим і пояснюється споконвічний дефіцит цих професіоналів.

Професія бухгалтера належить до однієї з найдавніших професій і водночас залишається ПРОФЕСІЄЮ МАЙБУТНЬОГО І СУЧАСНОГО.

Сучасний бухгалтер – це активний учасник системи менеджменту підприємства, гарант економічної безпеки підприємства, який бере на себе додаткові функції аналітика, прогнозиста, контролера тощо.

У майбутньому обліковий гарант економічної безпеки – це провідний фахівець топменеджменту підприємства, який буде мати потужну технологічну підтримку (цифровізація, штучний інтелект) для виконання функцій бухгалтера як аналітика-консультанта. 

Щиро вітаємо із професійним святом колег, студентів, усіх фахівців у сфері бухгалтерського обліку та партнерів ДУЕТ, які беруть найактивнішу участь у підготовці майбутніх професіоналів. Бажаємо Перемоги, здоров’я та оптимізму!

09.11.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©