Зустріч з представниками національного офісу програми «Еразмус+» в Україні

Зустріч з представниками національного офісу програми «Еразмус+» в Україні

25 жовтня в Києві відбулася зустріч із представниками національного офісу програми «Еразмус+» в Україні. Державний університет економіки і технологій представляли в. о. проректора з наукової роботи та міжнародних зв'язків Сергій Гушко й адміністратор Центру міжнародної академічної мобільності Павло Григораш. Цей захід став гарною можливістю для обміну досвідом та співпраці між освітніми установами.

Зустріч розпочалася з вітального слова координаторки проєкту «Еразмус+» в Україні Світлани Шитікової. Вона пояснила учасникам програми місію і цілі «Еразмус+» та надала інформацію щодо можливостей співпраці з європейськими закладами вищої освіти.

Сергій Гушко здійснив презентацію університету, під час якої було розкрито історію та шлях розвитку закладу вищої освіти. Він поділився досвідом співпраці з іноземними партнерами, зокрема щодо програми міжнародної академічної мобільності в рамках «Еразмус+» і такими важливими проєктами, як Міжнародний науковий конгрес «Society of Ambient Intelligence» та електронна платформа Освіта 4.0 HUB.

Світлана Шитікова додала цінну інформацію про можливості програми «Еразмус+», а також особливості побудови партнерств з європейськими закладами вищої освіти. Вона наголосила на необхідності активної участі викладачів і дослідників у міжнародній академічній мобільності та створенні спільних проєктів з колегами з-за кордону.

Катерина Жданова, проєктна менеджерка національного офісу «Еразмус+» в Україні, також долучилася до обговорення та запропонувала різні варіанти співпраці міжнародного відділу ДУЕТ та офісу «Еразмус+». 

Для активізації співпраці було прийнято рішення організувати тренінг для працівників університету, який допоможе їм краще ознайомитися з можливостями програм міжнародної академічної мобільності та заохотить учасників особисто брати участь у розширенні міжнародної співпраці. Пані Катерина висловила готовність взяти участь у тренінгу та підтримати співпрацю між університетом і програмою «Еразмус+».

Зустріч з представниками національного офісу програми «Еразмус+» в Україні – це черговий крок у розвитку міжнародних зв'язків ДУЕТ. Також вона сприятиме подальшому розширенню міжнародної співпраці й участі в міжнародних освітніх програмах.

27.10.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©