ДУЕТ і програма «Еразмус+»

ДУЕТ і програма «Еразмус+»

У вівторок, 10 жовтня, в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся тренінг, організований для працівників міжнародних відділів та координаторів програми «Еразмус+» з українських закладів вищої освіти під егідою Національного офісу Еразмус+. На цьому заході Державний університет економіки і технологій представляв адміністратор Центру міжнародної академічної мобільності Павло Григораш.

Під час тренінгу активно обговорювалися особливості процесу інтернаціоналізації університетів в Європі та Україні, а також були представлені можливості програми «Еразмус+» для українських закладів вищої освіти.

За результатом тренінгу було проведено вебінар, який відбувся 20 жовтня та був призначений для керівників структурних підрозділів Державного університету економіки і технологій. Під час вебінару було зроблено висновок, що інтернаціоналізація та розширення міжнародної співпраці через участь у програмах «Еразмус+» визначаються як одні з ключових пріоритетів розвитку університету.

25.10.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©