Потенційна співпраця ДУЕТ й узбецького вишу

Потенційна співпраця ДУЕТ й узбецького вишу

9 жовтня відбулася онлайн-зустріч між представниками Державного університету економіки і технологій та керівним складом Бухарського державного педагогічного університету, очолюваним ректором Бахадиром Мамуровим. Під час цієї зустрічі обговорювалися важливі питання міжнародної співпраці та можливих спільних ініціатив, спрямованих на підвищення рівня розвитку обох університетів.

На початку зустрічі була проведена коротка презентація обох навчальних закладів, що сприяло обміну інформацією про основні напрямки діяльності і досягнення у галузі вищої освіти. Цей крок сприяв створенню сприятливого підґрунтя для подальших обговорень.

Однією з ключових тем обговорення стала потенційна співпраця між Державним університетом економіки і технологій та Бухарським державним педагогічним університетом. Проректор з наукової роботи та міжнародних зв'язків Сергій Гушко представив інноваційний освітній проєкт – електронну платформу «Освіта 4.0 HUB», що викликала інтерес узбецьких колег. Було обговорено можливість розширення цієї платформи на освітній ринок Узбекистану.

Також був представлений міжнародний науковий конгрес «Society of Ambient Intelligence 2023», запланований на найближчий період. Представники Бухарського державного педагогічного університету виявили інтерес до можливостей участі та співпраці в рамках цього конгресу, сподіваючись на цінний обмін досвідом та знаннями з колегами з інших країн.

Зустріч завершилася висловленням сподівань щодо плідної співпраці між Державним університетом економіки і технологій та Бухарським державним педагогічним університетом. Обидва навчальні заклади розглядають можливості розширення міжнародних зв'язків та спільних проєктів, спрямованих на розвиток освіти та науки в обох країнах.

09.10.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©