ДУЕТ підтримує українсько-польські освітні відносини

ДУЕТ підтримує українсько-польські освітні відносини

Проректор з наукової роботи та міжнародних зв'язків, доктор економічних наук, професор Сергій Гушко взяв участь в урочистій інавгурації 2023/2024 навчального року Університету Яна Длугоша в Ченстохові (Польща).

«Мені випала висока честь долучитися до урочистостей і представляти ДУЕТ на цьому освітньому заході. Початок навчального року є особливим днем для студентів, докторантів, співробітників, випускників, друзів, наукових і ділових партнерів, а також усіх осіб та установ, які є невіддільною частиною університету та спільно роблять внесок у науковий світ. ДУЕТ продовжує підтримувати українсько-польські освітні відносини і дякує за співпрацю Університету Яна Длугоша в Ченстохові», – зазначає Сергій Гушко.

За багаторічну ефективну співпрацю в галузі освіти та науки Державний університет економіки і технологій було нагороджено дипломом, врученим від імені ректора та сенату Університету Яна Длугоша в Ченстохові.

Колектив ДУЕТ високо цінує співпрацю з іменитим європейським вишем, підтримує створення сприятливих умов для обміну досвідом та перспективну партнерську освітньо-наукову діяльність.

06.10.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©