Результат обговорення освітніх програм "Інженерія програмного забезпечення"

Результат обговорення освітніх програм "Інженерія програмного забезпечення"

Кафедра інформатики і прикладного програмного забезпечення Факультету інформаційних технологій Державного університету економіки і технологій продовжує активно працювати над вдосконаленням якості освітньо-професійних програм підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 121 Інженерія програмного забезпечення.

19 травня 2023 року відбулось обговорення змін до освітньо-професійних програм «Інженерія програмного забезпечення» на першому (бакалаврському) та на другому (магістерському) рівні вищої освіти спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення галузі знань 12 Інформаційні технології.

Зустріч проходила дистанційно за сприянням Сектору ліцензування та акредитації Центру менеджменту якості освіти Державного університету економіки і технологій (на базі платформи ZOOM). Модерувала зустріч Наталія СЕРГЄЄВА, керівник Сектору ліцензування та акредитації.

На зустрічі були присутні:

Супрун Анатолій - в.о. декана факультету інформаційних технологій.

Хоцкіна Валентина заступник завідувача кафедрою інформатики і прикладного програмного забезпечення.

Квашук Ольга - здобувачка 2 курсу спеціальності 121 інженерія програмного забезпечення.

Хромичкіна Анастасія – здобувачка 2 курсу спеціальності 121 інженерія програмного забезпечення.

Сиволап Микита – здобувач 1 курсу спеціальності 121 інженерія програмного забезпечення.

  Під час обговорення змін до освітніх програм, основним змістом яких були зміни у складі вибіркового блоку, формування банку вибіркових освітніх компонент в Державному університеті економіки і технологій, здобувачі висловили позитивне ставлення до запропонованих змін. Вони підтримали ідею щодо надання здобувачам можливості самостійно обирати компоненти, які вони вважають цікавими та необхідними для свого особистого і професійного розвитку.

24.05.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©