Гостьова лекція від фахівця з нейромаркетингу

Гостьова лекція від фахівця з нейромаркетингу

Гостьова лекція є важливим і цікавим інструментом для залучення студентів до активної участі в навчальному процесі та отримання знань за допомогою досвіду практика у відповідній сфері. Так, 30 березня 2023 року кафедрою управління бізнесом ДУЕТ було організовано гостьову лекцію з маркетингу на тему «Нейромаркетинг: чи дійсно можливо заглянути в мозок споживача?». 

Спікер – Сергій Данилов, кандидат біологічних наук, керівник компанії «Beehiveor» – українського центру нейромаркетингових і поведінкових досліджень. 

Нейромаркетинг – це дослідження, яке поєднує в собі науки про мозок, поведінку і маркетинг з метою визначення того, які маркетингові стратегії найефективніші для споживачів. Це інноваційний підхід до маркетингу, який дозволяє компаніям збільшувати продажі та підвищувати лояльність споживачів. 

Супроводжуючи лекцію цікавою презентацією, лектор розповів:

– про міфи у нейромаркетингу; 

– що рухає людиною в процесі вибору та купівлі товарів/послуг; 

– що таке реакції наближення й уникнення та чому важливо їх враховувати в процесі розробки маркетингової стратегії; 

– який арсенал доступних нейротехнологій можна використовувати з метою отримання правдивої та об'єктивної відповіді споживачів; 

– як дослідити швидкість думки; 

– які методи нейромаркетингових досліджень використовують сучасні практики. 

Вся лекція супроводжувалася реальними прикладами та кейсами. Студенти спеціальності «Маркетинг» та інших економічних спеціальностей, які взяли участь у лекції, мали змогу поставити запитання, висловити свої думки, отримати обґрунтовані відповіді експерта з нейромаркетингу в Україні.

Компетентність, професіоналізм, захопленість лектора своєю справою викликали позитивні враження та зацікавленість присутніх, про що свідчать відгуки студентів.

03.04.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©